صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد‌یک‌نماینده‌دیگر از فعالیت‌های‌زودهنگام‌انتخاباتی

رئیس فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با تاکید بر رعایت قانون انتخابات در کشور، نسبت به هرگونه فعالیت‌های غیرقانونی در کشور هشدار داد.
کد خبر: ۱۶۲۱۳۳
| |
1760 بازدید
رئیس فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با تاکید بر رعایت قانون انتخابات در کشور، نسبت به هرگونه فعالیت‌های غیرقانونی در کشور هشدار داد.

"حسین هاشمیان" نماینده رفسنجان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با نشریه نگارستان با اشاره به تبلیغات زود هنگام انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه سال‌جاری برگزار خواهد شد و همه اقدامات باید در چارچوب قانون انجام شود.

وی افزود: هیچ کس و هیچ فردی حق ندارد کاری خلاف قانون انجام دهد و همه باید مطیع قانون باشند و فعالیت‌های خود را در چارچوب قانون انجام دهند.

 

ضرورت جلوگیری از ریخت و پاش ها

رئیس فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که در انتخابات مجلس و اصولا در همه انتخابات نباید افراط و تفریط کرد، گفت: از ریخت و پاش‌ها و همچنین هزینه‌های زیادی باید پرهیز کرد و هر کس باید خود را موظف به این کار بداند.

هاشمیان گفت: ما معتقدیم انتخابات مجلس باید به موقع برگزار شود و داوطلبان این انتخابات باید از هرگونه فعالیت‌های غیرقانونی بپرهیزند.

 

رقبای انتخاباتی نباید به همدیگر اتهام بزنند

وی با اشاره به ضرورت رعایت اخلاق در انتخابات گفت: رقبای انتخاباتی باید از زدن اتهام به همدیگر بپرهیزند چرا که اتهامات ناروا خلاف شرع است و یک مسلمان نباید دست به اقدامات خلاف شرع بزند.

نماینده رفسنجان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اتهام ناروا زدن کار خطرنکی هست که باید از آن دوری جست و نباید به سمت آن رفت و با این کار به مجلس راه یافت.

 

منافع نظام و ملت سرلوحه کار رقبا

هاشمیان با بیان این‌که در فعالیت تبلیغاتی باید منافع و مصالح نظام را در نظر گرفت، افزود: هیچ کس حق ندارد به خاطر منافع شخصی، منافع ملت و نظام را نادیده بگیرد بلکه باید به حقوق ملت و دیگران احترام گذاشت.

وی گفت: ما به دنبا آن هستیم تا یک فضای سالم رقابتی در کشور به‌وجود‌اید و همه در چارچوب آن به کار خود بپردازند و به حقوق دیگران تجاوز نکنند.

 

در رفسنجان فعالیت زود هنگام انتخاباتی وجود ندارد

رئیس فراکسیون اقلیت مجلس شورا ی اسلامی تاکید کرد: در منطقه ما و در شهر رفسنجان فعالیت زود هنگام انتخاباتی وجود ندارد و از آنجا که مردم رفسنجان مردمی مومن و قانونمدار هستند، به قانون و حقوق دیگران احترام می‌گذارند.

هاشمیان گفت: اینجانب از مردم رفسنجان همواره تقدیر کرده و امیدارم که بتوانم در راستای خواسته‌ها و مطالبات آنها گام برداشته و این خواسته‌ها را برآورده کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟