صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
كاهش ابعاد يك شكست انكارناپذير؛

ساعی اولین طلا را به خانه ایرانیان آورد+ فيلم

هادي ساعي تكواندوكار وزن سوم كشورمان با پيروزي بر حريف ايتاليايي به نشان طلاي رقابت‌هاي المپيك پكن دست يافت تا بدين شكل آبروي ورزش ايران زمين را در بزرگ‌ترين آوردگاه ورزش جهان خريده باشد و بار ديگر با درخشش يك ستاره در آخرين دقايق المپيك، ورزش اين مملكت قدري آرامش خود را بدست آورد.
کد خبر: ۱۶۱۸۵
| |
33183 بازدید
هادي ساعي تكواندوكار وزن سوم كشورمان، با پيروزي بر حريف ايتاليايي به نشان طلاي رقابت‌هاي المپيك پكن دست يافت تا بدين شكل آبروي ورزش ايران زمين را در بزرگترين آوردگاه ورزش جهان خريده باشد و بار ديگر با درخشش يك ستاره در آخرين دقايق المپيك، ورزش اين مملكت قدري آرامش خود را به دست آورد.
 
به گزاش خبرنگار ورزشي «تابناك»، تكواندوكار شايسته امروز در نخستين مسابقه خود برابر «بيستا ديپاك» از نپال قرار گرفت كه در اواسط راند سوم، به دليل دستيابي به امتياز هفت بر صفر و اختلاف هفت امتيازي با حريف، به دور دوم راه يافت.
 
آخرين اميد مدال آوري ايران در مبارزه دوم برابر حريف چيني كه از حمایت تماشاگران پرشمار هموطنش برخوردار بود، با نتیجه 3 بر2 مقابل وي به پيروزي دست يافت تا اميدها براي مدال‌آوري‌اش در سومين المپيك دوران قهرماني‌اش به حقيقت نزديكتر شود.
 
ساعي در مرحله نيمه نهايي مقابل راشد احمداف در وقت اول بدون امتياز كار خود را پايان داد و در وقت دوم نيز 2 تكواندوكار با نتيجه يك بر يك به مبارزه خود پايان دادند. تكواندوكار تكنيكي كشورمان در وقت سوم با نتيجه چهار بر يك به پيروزي رسيد تا اولين ورزشكار ايراني در اين دوره از مسابقات باشد كه به فينال رسيده است.
 
هادي ساعي، وقت اول مبارزه فينال مقابل «سارمينتو ايتابا» نتيجه چهار بر دو  از دست داد تا در وقت دوم ضمن جبران  دو امتياز عقب افتاده، براي كسب پيزوي در وقت سوم بجنگد. نماينده ايران در اين وقت يك اخطار فني هم دريافت كرد.
ساعي با استفاده از تجربه خود در وقت سوم با نتيجه شش بر چهار به پيروزي رسيد و موفق شد براي دومين بار در المپيك به مدال طلا دست يابد تا نامش در ورزش ايران زمين جاودانه شود.

هادي ساعي كه در المپيك سيدني به مدال برنز دست يافته بود و در المپيك آتن اين عنوان را ارتقا بخشيد و روي سكوي قهرماني ايستاد و اين بار نيز با كسب يك نشان زرين ديگر، ضمن اثبات شايستگي‌هايش، عنوان پرافتخارترين قهرمان ورزش ايران را به خود اختصاص داد.
 
براي مشاهده خبر تكميلي و فيلم، به تابناك ورزشي مراجعه كنيد
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۱
آقاي علي آبادي خوشحال نباشند چون اين پيروزي نتيجه تلاشهاي خود ساعي بوده نه فدراسيون. آقاي علي آبادي كماكان بايد پاسخگو خواهند باشند از افتضاح المپيك امسال!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۱
اولین و آخرین دیگه؟!
ناشناس
|
France
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۱
به نام خدا و شادباش به مناسبت این پیروزی از سرعت عمل سایت تابناک در انعکاس این پیروزی روح افزا تشکر می کنم پاریس اکبر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۱
ولی حیف که از دست سانسور 10 ثانیه تاخیر صداوسیما مجبور شدیم این یکی رو هم از ماهواره و شبکه ایتالیا زنده ببینیم. آخه یکی به صداوسیما بگه مگه تکواندو مردان سانسور داره؟ خیابانی پرت و پلا گو را برای چی مردم باید تحمل کنند؟
ناشناس
|
Greece
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۱
ماشالله به غیرتش. خدا حفظش کنه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۱
تبریک ولی با یک گل بهار نمیشه یادمون باشه!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۱
ضمن تبریک به هادی ساعی و ملت ایران، باید گفت که این مدال فقط حاصل تلاشهای این قهرمان و همدلی و برنامه های فدراسیون موفق تکواندو است و الا کمیته ملی المپیک در این رابطه نقش خاصی نداشته است تا این مدال را بخواهد پوششی برای کم کاریها و عدم برنامه ریزی خود قرار دهد. آقرین به هادی ساعی ، یوسف کرمی و مهدی بی باک که نمادی از همدلی و رفاقت در عین رقابت بودند. امیدوارم این فدراسیون و ورزشکاران خوبی چون اینان الگوی سایرین گردند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۱
پیروزی جوانمرد ایرانی هادی ساعی و کسب نشان طلا رابه وی و تمام ملت ایران تبریک می گویم.
ناشناس
|
Cyprus
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۱
تبریک به تمامی ایرانیان.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۸۷/۰۶/۰۱
واقعا دستش درد نکنه ولی با یه طلا نمیشه این ضعف بزرگ مدیریت ورزش کشورمونو نادیده بگیریم هر سال دلمون خوش بود به طلاهای آقای رضازاده صدامون درنمیومد ولی از امسال همه چی رو شد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟