صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جسدي كه 11 ساعت در انتظار است

يك راننده تريلي كه در ساعات اوليه صبح امروز در سانحه تصادف جان سپرد تا لحظه مخابره خبر در كنار جاده ماهشهر به اهواز رها شده و هيچ سازماني حاضر به پذيرش مسئوليت انتقال جسد وي نيست.
کد خبر: ۱۶۱۷۸۳
| |
3492 بازدید

يك راننده تريلي كه در ساعات اوليه صبح امروز در سانحه تصادف جان سپرد تا لحظه مخابره خبر در كنار جاده ماهشهر به اهواز رها شده و هيچ سازماني حاضر به پذيرش مسئوليت انتقال جسد وي نيست.

به گزارش فارس، يك راننده تريلي كه در ساعات اوليه صبح امروز در سانحه تصادف جان سپرد تا لحظه مخابره خبر در كنار جاده ماهشهر به اهواز رها شده و هيچ سازماني حاضر به پذيرش مسئوليت انتقال جسد وي نيست.

بنا به گفته نزديكان متوفي اين راننده به دليل نامعلومي تصادف كرده و در حاليكه هنوز هوشياري خود را حفظ كرده بود به برخي نزديكان خود زنگ مي‌زند و اعلام مي‌كند كه وضعيت جسمي وي بسيار وخيم است.

تعدادي از همكاران و نزديكان وي بلافاصله براي نجات وي در همان ساعات دست به‌كار مي‌شوند اما اين راننده بلافاصله بعد از تماس به دليل خونريزي شديد جان مي‌سپارد.

بعد از فوت راننده متاسفانه تماس نزديكان با مراكز مختلف امدادي همچون اورژانس، شهرداري‌هاي ماهشهر و اهواز و حتي پليس 110 براي انتقال جسد از جاده بي‌نتيجه ماند.

نزديكان اين راننده متوفي گفته‌اند: در تماس با اورژانس 115 آنها اعلام كردند وظيفه ما انتقال جسد نيست و تنها كسي را منتقل مي‌كنيم كه زنده و نياز به عمليات امدادي دارد.

شهرداري نيز به دليل فاصله زياد مكان جسد انتقال جسد را خارج از وظايف خود اعلام كرد و پليس نيز اعلام كرده كه اين موضوع هيچ ربطي به آنها ندارد.

در اين حال نزديكان و همكاران متوفي نيز به دليل هراس از پيگيري قضاييه و پليسي از انتقال جسد تاكنون خودداري كرده‌اند و معلوم نيست تكليف جسد راننده فوت شده چه خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟