صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وقوع چند گردباد مرگبار در آمریکا

،رابرت بنتلی فرماندار ایالت آلاباما در کنفرانسی خبری اعلام کرد "ما اینجا در آلاباما با وقوع چندین گردباد شدید، رویدادی مصیبت بار بزرگ را تجربه کرده ایم. ما تخریب زیادی را در این ایالت شاهد بوده ایم".
کد خبر: ۱۶۱۶۱۳
| |
4052 بازدید

در پی کشته شدن دست کم صد و سی و یک نفر به علت وقوع چندین گردباد شدید در ایالت آلابامای آمریکا، مقامات این ایالت روز پنجشنبه حالت فوق العاده اعلام کردند و کمک های فدرال را خواستار شدند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه از آلاباما،رابرت بنتلی فرماندار ایالت آلاباما در کنفرانسی خبری اعلام کرد "ما اینجا در آلاباما با وقوع چندین گردباد شدید، رویدادی مصیبت بار بزرگ را تجربه کرده ایم. ما تخریب زیادی را در این ایالت شاهد بوده ایم".

وی با اعلام اینکه بین نیم میلیون تا یک میلیون نفر در ایالت آلاباما بدون برق هستند، افزود پیش بینی می شود تلفات گردباد افزایش یابد.

دست کم صد و نود و چهار نفر از روز سه شنبه بر اثر وقوع گردبادهای سهمگین در چندین ایالت جنوبی آمریکا کشته شده اند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟