صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

راه اندازی 5 اردوگاه ویژه محکومان مواد مخدر

کد خبر: ۱۶۱۵۷۲
| |
1908 بازدید

اردوگاه ویژه محکومان مواد مخدر تا پایان امسال در کشور راه اندازی می شود .
 
به گزارش واحد مرکزی خبر ، معاون قوه قضائیه و رئیس سازمان زندانها و اقدامات تأمینی کشور امروز در زنجان ،‌ تفکیک زندانیان مواد مخدر از سایر زندانیان را از برنامه های امسال این سازمان بیان کرد و گفت: ظرفیت این اردوگاهها 40 هزار نفر است و با بهره برداری از آنها ، زندانیان جداسازی و طبقه بندی می شوند.

غلامحسین اسماعیلی به با اشاره به اقدامات پیشگیری در خصوص کاهش جرایم افزود: تسریع در رسیدگی به پرونده های زندانیان ، کاهش اطاله دادرسی ، پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح قوانین از اقدامات قوه قضائیه در خصوص کاهش تعداد زندانیان است.

او مسائل مالی را یکی از عوامل جرم زایی در جامعه دانست و افزود: از هفته قبل موضوع اصلاح قانون محکومیتهای مالی و آئین نامه های مرتبط با آن در دستور کار قوه قضائیه قرار گرفت .

رئیس سازمان زندانها و اقدامات تأمینی کشور گفت : براساس این قانون افرادی که فقط بدهکارند و مرتکب جرمی نشده اند به زندان نمی روند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟