در موافقت با لایحه بودجه 90

دفاع مصباحی‌مقدم از لایحه بودجه 90

مصباحی مقدم با بیان اینکه درآمد 62 هزار میلیارد تومانی دولت از محل هدفمندی یارانه‌ها محقق نمی‌شود، گفت: سال گذشته نیز دولت نخست هزینه کرد، اما درآمد پیش‌بینی شده را کسب نکرد.
کد خبر: ۱۶۱۰۶۲
| |
2794 بازدید
مصباحی مقدم با بیان اینکه درآمد 62 هزار میلیارد تومانی دولت از محل هدفمندی یارانه‌ها محقق نمی‌شود، گفت: سال گذشته نیز دولت نخست هزینه کرد، اما درآمد پیش‌بینی شده را کسب نکرد.

به گزارش خانه ملت، "غلامرضا مصباحی مقدم" در جلسه علنی امروز مجلس  سه شنبه ـ 6 اردیبهشت ـ  در موافقت با لایحه بودجه 90 گفت: برای نخستین بار درآمد و هزینه های عمومی نسبت به لایحه بودجه پیشنهادی دولت کاهش یافت در صورتی که همیشه این رقم در تلفیق افزایش می یافت.

نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر تصریح کرد: 2 هزار میلیارد تومان به بخش سلامت تخصیص یافت و اعتبار مالی بنیه دفاعی کشور نیز تقویت شد.

وی افزود: بودجه های بی حساب و کتاب مانند شورای عالی ایرانیان خارج از کشور، خانه ایران در کشورهای مختلف و... حذف شد. برای جذب 5 هزار قاضی اعتبار لازم لحاظ شد.

نماینده مجلس هشتم اظهار کرد: 20 درصد از درآمد فروش نفت به صندوق توسعه ملی خواهد رفت و 2 میلیارد دلار تسهیلات برای توسعه حمل و نقل ریلی و درون‌شهری و عمومی قبل از واریز به خزانه تخصیص می‌یابد.

وی ادامه داد: تجهیز و نوسازی مدارس اعتبار هزار میلیارد تومانی گرفت و برای سرمایه‌گذاری در چاه‌های نفت و حفظ تولید آن بودجه لازم لحاظ شد.

مصباحی مقدم یادآور شد: تامین آب شرب روستاها، حل معضل ریزگردها، ارائه تسهیلات برای آزادی زندانیان و دیه شخص ثالث اعتبارات جداگانه‌‌ای را به خود اختصاص دادند.

وی افزود: اتکا بودجه جاری به نفت تا پایان برنامه پنجم توسعه باید کاهش می‌یافت اما در لایحه بودجه 90 به این امر توجه نشده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: 62 هزار میلیارد تومان درآمد ازمحل هدفمندی یارانه‌ها که در لایحه بودجه آمده است به هیچ عنوان تامین نخواهد شد و همانند سال گذشته هزینه‌ها پرداخت اما درآمد به سطح پیش‌بینی‌ شده نمی‌رسد.

وی ادامه داد: بودجه عمرانی لایحه بودجه عمرانی غیرواقعی و گزاف دیده شده اما به هر روی مجلس به کلیات لایحه رای دهد در جزئیات نقاط ضعف‌ها برطرف خواهد شد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟