تجمع جمعي از كارگران مقابل مجلس
جمعي از كارگران شركت چينيسازي البرز امروز مقابل مجلس شوراي اسلامي تجمع كردند.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، جمعي از كارگران شركت چينيسازي البرز امروز (دوشنبه) مقابل مجلس شوراي اسلامي تجمع كردند.
يكي از كارگران اين شركت در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس به بيان علت تجمعشان مقابل قوه مقننه كشورمان پرداخت و اظهار داشت: از تاريخ 25 اسفندماه 1388 شركت چينيسازي البرز منحل شد و از اين تاريخ تاكنون با ما تسويه حساب نكردند و ما در حال حاضر يك سال است كه حقوق و مزايايمان را دريافت نكردهايم.
وي افزود: ما براي حل مشكلمان پيش همه مسئولان كشور رفتهايم اما به اين موضوع رسيدگي نكردند و در حالي كه علياكبر محرابيان وزير صنايع و معادن در نامهاي به مسئولان خواستار رسيدگي به اين مسئله شده بود اما مسئولان استان قزوين متأسفانه توجهي نكردند.
اين كارگر شركت چينيسازي البرز ادامه داد: با انحلال اين شركت حدود 185 نفر كار خود را از دست دادند.
وي با بيان اينكه ما حدود 20 سال در اين شركت كار كرديم، از مسئولان پرسيد حالا ما كارگران اين شركت با اين سن و سال كجا برويم و كار كنيم؟
وي اضافه كرد: در حال حاضر يك سال است كه براي ما بيمه رد نشده است و دفترچههاي بيمه ما را نه تعويض ميكنند و نه اعتبار ميزنند.
اين كارگر شركت چينيسازي البرز با ذكر اين نكته كه ما خواهان پرداخت معوقاتمان از سوي شركت هستيم، يادآور شد: ما از مسئولان و نمايندگان مجلس ميخواهيم كه نسبت به حل اين موضوع اقدام كنند.


