گوشي ماهواره‌اي جان دو گردشگر را نجات داد

مجهز بودن گوشي‌ها به سيستم جهت ياب «GPS»، به تعيين موقعيت آن‌ها و ارسال آن به مرکز امداد نجات، عامل اصلي شناسايي گردشگران ذکر شد.
کد خبر: ۱۶۰۹۲۱
| |
2886 بازدید
گوشي‌هاي ماهواره‌اي دو گردشگر اروپايي که در ارتفاعات کوه آتشفشاني شيلي گرفتار شده بودند را از کام مرگ نجات داد .

به گزارش آريا، گروه نجات کوهستان شيلي، در منطقه پارک ملي «کتروپيلان» از شناسايي و نجات دو گردشگر اروپايي خبر دادند که به مدت دو روز در زير طوفان و کولاک اين کوه آتشفشاني گرفتار شده بودند.

اين دو گردشگر ايتاليايي و چک تبار ، دو روز پيش و در زمان بارش شديد برف و باران به پارک ملي «ويلاريکا» شيلي رفته و مفقود شده بودند.

به گفته رييس پليس پارک ملي شيي، گروه امداد و نجات کوهستان پس از دو روز کاوش سرانجام به کمک رديابي گوشي‌هاي ماهوراه‌اي دو گردشگر موفق به شناسايي موقعيت و نجات آن‌ دو شدند.

مجهز بودن گوشي‌ها به سيستم جهت ياب «GPS»، به تعيين موقعيت آن‌ها و ارسال آن به مرکز امداد نجات، عامل اصلي شناسايي گردشگران ذکر شد.

گفتني است اين دو گردشگر به دليل سرمازدگي و ضعف بدني بلافاصله به بيمارستان محلي انتقال پيدا کردند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی