صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برکناری مسئولان رهاسازی دو بیمار

دکتر حسن امامی رضوی، روز دوشنبه در نشست خبری در ساختمان شماره 2 وزارت بهداشت به جزییات پرونده رهاسازی دو بیمار در یکی از اتوبان های اطراف تهران اشاره کرد و افزود: این کار خیلی زشتی است که بیماری را جایی دور از دسترسی رها کنند. قطعا هیچ پزشکی به خود اجازه نمی دهد چنین کاری کند.
کد خبر: ۱۶۰۹۰۳
| |
20105 بازدید
|

معاون درمان وزارت بهداشت از برخورد شدید با عوامل رهاسازی دو بیمار در حومه تهران خبر داد و گفت: افرادی که در این کار مقصر بوده اند، از مسئولیت های خود برکنار شده و شکایت قضایی موضوع در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.

به گزارش مهر، دکتر حسن امامی رضوی روز دوشنبه در نشست خبری در ساختمان شماره 2 وزارت بهداشت به جزئیات پرونده رهاسازی دو بیمار در یکی از اتوبان های اطراف تهران اشاره کرد و افزود: این کار خیلی زشتی است که بیماری را جایی دور از دسترسی رها کنند. قطعا هیچ پزشکی به خود اجازه نمی دهد چنین کاری کند.

وی با اشاره به نام بیمارستان امام خمینی (ره) که این دو بیمار در آنجا بوده اند، گفت: این بیمارستان بیشترین خدمات را به بیماران به ویژه بیماران در حال ترک اعتیاد ارایه می دهد.

امامی رضوی به وضعیت بیماران معتاد اشاره کرد و افزود: معمولا این قبیل بیماران از خانه و خانواده طرد شده اند و غالبا بی خانمان هستند. البته وظیفه بهزیستی است که این افراد را نگهداری کند، اما برخی از این افراد شرایط نگهداری را ندارند که با هماهنگی شهرداری ها و فرمانداری ها، اقداماتی برای نگهداری از این قبیل افراد انجام شده است.

معاون وزیر بهداشت با اعلام اینکه سرنخ هایی در ارتباط با عوامل رهاسازی این دو بیمار پیدا شده است، ادامه داد: دادستانی هم به عنوان مدعی العموم وارد موضوع شده و وزارت بهداشت نیز شکایت از عاملین این حادثه را که افراد حقیقی هستند، دنبال می کند.

وی با تأکید بر اینکه رئیس بیمارستان از این موضوع خبر نداشته است، افزود: در بررسی هایی که انجام شد، مشخص شد یکی از این دو نفر اصلا در بیمارستان بستری نبوده و نفر دوم هم رسما از بیمارستان ترخیص شده است. اما اینکه چرا این حادثه رخ داده موضوعی است که هنوز دقیق مشخص نشده و پیگیر آن هستیم.

امامی رضوی ادامه داد: قطعا در بررسی های قضائی تمامی این ابهامات مشخص می شود.

معاون درمان وزارت بهداشت درباره خبر مربوط به رها سازی بیمار سوم در اطراف کهریزک که یک زن مسن است، گفت: این خبر را تا بررسی دقیق موضوع تأیید نمی کنم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
مطمئن باشید در این مملکت آب ار آب تکان نمی خورد...بیچاره راننده آمبولانسه . که باید تاوان پس بدهد...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
کسی که مسئولیت بیمارستان را می پذیرد نمی تواند بگوید خبر ندارم یا باید مسئولیت رئیس بیمارستان را نپذیرد یا مسئول بیمارستان باشد در همین بیمارستان اگه بدون همراه کسی در قسمت اورژانس باشد در راهرو اورژانس نگهداری می شود تا همراهش بیاید من شاهد این قضیه بودم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
اگه در بيمارستان نبوده پس لباس بيمارستان را از كجا آورده؟؟؟؟
حسين
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
آخرش معلوم مي شود اصلاً اينها نه بيمار بوده اند و نه در بيمارستان و نه لباس بيمار تنشان بوده و نه در كنار اتوبان رها شده اند و نه اصلاً چنين كساني وجود داشته اند!
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
رييس بيمارستاني كه از اين موضوع خبر ندارد، كه بدتر است.
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
دیدن بالاخره یکیشون اصلا انجا بستری نبود برای دومی هم دیگه روشون نشد بگن اونجا بستری نبود گفتن ترخیص شده بود.
رییس هم که اصلا خبر نداشت.
کی بود کی بود من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود الا اخر.......
لطفا سانسور نکنید
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
جالبه يواش يواش خود بيماران هستند كه مقصرند كه پول ماشيني رو هم كه آنها را كنار خيابان پرت كرده بايد بپردازند تا اينجا يكي ترخيص شده و ديگري هم كه تاييد نشده و سومي هم كه بستري نبوده! پس لباس بيمارستان كه تن آنها بوده را لابد تو خيابان پيدا كرده اند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
خيلي جالبه، بيماران با لباس بيمارستان ترخيص شده اند؟
احتمالا سرم شون هم هنوز وصل بوده؟
كاملا خوب و سرحال هم كه بوده اند؟
خوب چرا به جاي اينكه برن خونشون، رفتن تو بيابون؟
شايد رفتي سيزده بدر؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
اگر در بيمارستان بستري نبودند يا ترخيص شده اند چرا هنوز لباس بيمارستان بر تن داشتند و با لباس بيمارستان در كنار جاده رها شده بودند !!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
با این حال بد چگونه از بیمارستان ترخیص شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟