صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تهديد اوليايي به افشاگري پشت‌ پرده فوتبال

کد خبر: ۱۶۰۸۸
| |
1634 بازدید

مديرعامل باشگاه پاس همدان اعلام کرد که اطلاعاتي از پشت پرده فوتبال ايران در اختيار دارد که قصد دارد آن به زودي افشا کند.

سيد کاظم اوليايي روز چهارشنبه به خبرنگار ايرنا گفت که در فوتبال ايران تخلفاتي وجود دارد که به دليل منافع شخصي افشا نمي شوند اما او قصد دارد اين موضوع را با شخص ارشد ورزش کشور يعني "محمد علي آبادي" در ميان بگذارد.

وي اظهار اميدواري کرد که اين جلسه هر چه زودتر برگزار شود تا افرادي که در فوتبال کشور صاحب منافع شخصي هستند به مردم معرفي شوند.

مديرعامل باشگاه پاس همدان خاطر نشان ساخت: پرونده‌هاي دوپينگ از برخي باشگاه‌ها وجود دارد که بيش از يک سال از عمر آنها مي‌گذرد. علاوه بر مسئله دوپينگ، تخلفات وخيم‌تري را در فوتبال کشور شاهد هستيم که به دليل منافع عده اي، به آن رسيدگي نمي شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار