صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فتوای یک مرجع درباره خروج آمریکا از عراق

کد خبر: ۱۶۰۷۱۱
| |
4817 بازدید
يكي از مراجع شيعيان در عراق فتواي تحريم حضور نظاميان آمريكايي در خاك اين كشور پس از سال 2011 را صادر كرد.

پايگاه اطلاع رساني آيت‌الله "سيد كاظم الحسيني الحائري " مرجع عاليقدر شيعيان در عراق طي يك خبر فتواي حرام بودن ادامه حضور نيروهاي اشغالگر در عراق بعد از سال 2011 ميلادي( اواسط ماه دي سال جاري ) را روي خروجي خود گذاشت.

در اين فتوا آمده است: آمريكايي‌ها كشورمان را اشغال كرده‌اند و درآن فساد به پا كردند و آنچه را كه صدام گذاشته بود ويران كردند. لذا بعد از 7 سال و بر اساس توافقنامه امنيتي بايد در پايان سال 2011 ميلادي تمام نظاميان آمريكايي از اين كشور خارج شوند. تعداد اين نظاميان به 50 هزار نفر مي‌رسد اما به نظر مي رسد كه آمريكايي‌ها بدنبال تمديد بقاي خود در كشور هستند.

پس آيا دولت و پارلمان حق تمديد [توافقنامه امنيتي] را دارند؟

در اين فتوا آمده است: ابقاي اشغالگران كافر در عراق حتي يك روز پس از مدت [ذكر شده درتوافقنامه امنيتي] حرام است و خداوند شاهد است كه من اين امر را ابلاغ كرده‌ام.

اين در حالي است كه واشنگتن طي روزهاي گذشته مقامات متعددي را به عراق اعزام كرده است تا شايد از اين راه بتواند مقامات عراقي را به تمديد توافقنامه امنيتي امضا ‌شده با بغداد راضي كند اما اين پافشاري كاخ سفيد با مخالفت گروه‌هاي سياسي عراق و نيز دولت عراق مواجه شد و "نوري المالكي " نخست‌وزير تاكيد كرد كه نيروهاي امنيتي عراق قادر به تامين امنيت كشور هستند و نيازي به تمديد توافقنامه امنيتي وجود ندارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟