صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پخش فارسی در شبکه بین‌المللی فیلم و سریال

نخست فیلم‌ و سریال‌ها را به زبان عربی و سپس تکرار آنها را به زبان فارسی می‌بینند و از این راه، همواره با ساختار و زیبایی‌های زبان فارسی آشنا می‌شوند.
کد خبر: ۱۶۰۴۶۷
| |
12289 بازدید
|

از امروز علاقه‌مندان به فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی می‌توانند در شبانه روز و در هفت روز هفته، پخش فیلم‌ها و سریال‌های این شبکه را علاوه بر زبان عربی به زبان فارسی نیز ببینند.

به گزارش «تابناک»، روابط بین‌الملل شبکه فیلم و سریال عربی (IFILMTV) اعلام کرد: این شبکه بین‌المللی به دلیل دریافت تعداد بسیار تقاضا از بییندگانش در کشورهای مختلف، برای راه‌اندازی پخش فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی به زبان فارسی اقدام کرده است.

مدیریت روابط بین‌الملل این شبکه همچنین اعلام کرد: بسیاری از متقاضیان راه‌اندازی پخش فارسی فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی، از این امر برای تقویت زبان فارسی استفاده می‌کنند. به این ترتیب که نخست فیلم‌ها و سریال‌ها را به زبان عربی و سپس تکرار آنها را به زبان فارسی می‌بینند و از این راه، همواره با ساختار و زیبایی‌های زبان فارسی آشنا می‌شوند.

بنابراین، علاقه‌مندان به فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی، می‌توانند در شبانه روز و در هفت روز هفته، پخش فیلم‌ها و سریال‌های این شبکه را علاوه بر زبان عربی، به زبان فارسی نیز دریافت کنند. برای دریافت صدای فارسی، لازم است از طریق دکمه language (در کنترل رسیور ماهواره) زبان فارسی را انتخاب شود.

افزون بر آن، پخش زنده شبکه بین‌المللی فیلم و سریال به دوزبان فارسی و عربی از طریق شبکه اینترنت با مراجعه به نشانی اینترنتی: http://www.ifilmtv.ir/live قابل دریافت است.

هم اکنون بینندگان شبکه (IFILMTV) در همه کشورهای جهان از طریق سیستم‌های iPhone و iPad قادرند همه برنامه‌های این شبکه را به صورت زنده دریافت کنند. بنا بر اعلام مدیریت روابط بین الملل شبکه فیلم و سریال عربی، حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه، پخش زنده این شبکه از طریق انواع دستگاه‌های تلفن همراه نیز در همه کشورهای جهان راه‌اندازی خواهد شد.

هم اکنون از طریق ماهواره‌های عرب ست (بدر4)، هاتبیرد 8، آتلانتیک بیرد 4 (مدار نایل ست) و گالکسی 19 پخش شبکه (IFILMTV) تمام کشورهای عربی، کشورهایی آسیایی، شمال آفریقا، اروپا، آمریکا و کانادا را پوشش می‌دهد. اطلاعات دقیق فرکانس‌ها با نشانی  http://www.ifilmtv.ir/frequencies قابل دریافت است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
می شه بگید دیشهامونا که همین چند روز قبل اومدند به زور از روی پشت بام بردند برگردونند تا همین کاری را که گفتید بکنیم؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
داشتن ماهواره آزاد شد؟؟؟
مهرداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
سلام مبارکه این کار نمونه یک فعالیت درست و مناسب برای سال جهاد اقتصادی است بی سر وصدا و بدون هیاهو یک کار بزرگ کرده اید. ان شاالله به زبان انگلیسی هم راه بیاندازید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
برادر من اين مطالب چيه كه مي نويسيد !!!!!!! مگه ماهواره ممنوع نيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
در سایت این شبکه رفتم و دیدم که تئیتر و فیسبوک هم دارد !!! مگر اینها حرام نیستند که فبلتر شده اند ؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
برادر من اين مطالب چيه كه مي نويسيد !!!!!!! مگه ماهواره ممنوع نيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مازیار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
اولا چرا این همه ما را منتظر گذاشتید دوما چه بی سرو صدا نه جشن افتتاحیه ای نه برو بیایی سوما دمتون گرم خیلی با حالید ممنون خیلی خوب شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
جالبه ، تا چند وقت پيش داشتن ماهواره جرم بود و مي‌ريختند از پشت بام‌ها جمع مي‌كردند. حالا در يك سايت خبري داره ياد مي‌ده كدام دكمه ريسيور را بزنيد تا فارسي پخش شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
نیروی انتظامی که داره دیش ها رو جمع می کنه ! ما از کجا نگاه کنیم!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
جالبه. آخر ما نفهمیدیم ماهواره خوبه یا بد؟ ممنوعه یا آزاد؟ بخریم یا نخریم؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟