صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مصطفوي: اصراري براي ماندن ندارم

کد خبر: ۱۵۹۷۵
| |
1648 بازدید

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: بايد بگويم كه اصراري براي ماندن در اين تيم ندارم.

داريوش مصطفوي در گفت و گو با فارس، راجع به شايعه خداحافظي از مديرعاملي باشگاه به دستور رئيس سازمان تربيت بدني، اظهار داشت: علي آبادي هر زماني كه بخواهد، از باشگاه خواهم رفت چون اصراري بر ماندن ندارم. در مورد جوسازي اخير بايد بگويم كه شماري از رسانه ها با برنامه ريزي حركت مي‌كنند و اين شايعات را به وجود مي‌آورند.

مديرعامل پرسپوليس با اشاره به اختلافش با عضو هيئت مديره باشگاه، گفت: اختلافي با فرخزادي ندارم. علاوه بر همكار بودن، با وي رفيق هستم و بايد از زحمات وي و هدايتي تشكر كنم.

وي ادامه داد: بايد از مساعدت هاي همه جانبه حسين هدايتي تشكر كنم زيرا اگر در باشگاه حضور نداشت، در آن شرايط امكان داشت پرسپوليس مشكل داشته باشد.
مصطفوي گفت: همه مشكلات بر عهده من است و پيروزي ها و موفقيت ها به بازيكنان، كادر فني، سرپرست و اعضاي هيئت. برابر مشكلات هم پاسخگو هستم.

مدير عامل پرسپوليس راجع به جذب اسپانسر خاطر نشان ساخت: مذاكرات با چند شركت انجام شده است. مطمئن باشيد كه از هفته چهارم ليگ برتر با اسپانسر جديد وارد ميدان خواهيم شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟