جام را به خاطر پادشاهمان فتح ميكنيم !
جرارد پيكه كه به اندازه كافي به خاطر حاشيههاي غير فوتبالي خود دلخوري هواداران بارسلونا را سبب شده اين بار با اظهارات خود جو نسبتا نامطلوبي را عليه خويش به راه انداخت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، وي كه مانند بسياري از بازيكنان بارسلونا خود را اسپانيايي ميداند در آستانه الكلاسيكودلري در بازي امشب بين بارسا و مادريد گفت: جام را به خاطر پادشاهمان فتح ميكنيم و آن را به او هديه خواهيم كرد.
نسل جديد در اسپانيا از انديشههاي جدايي يا استقلال طلبانه فاصله زيادي دارند و در قيد و بند مرزها و رنگها نيستند اما فوتبال همچنان بهترين بهانه براي زنده كردن انديشه سنتي استقلال طلبي در كاتالونيا و البته فريادهاي كهنه و بي رمق فاشيستهاي به جا مانده از دوران ژنرال فرانكو محسوب ميشود.
پيكه با بيان جملات حمايتي خود از خاندان پادشاهي، هواداراني را كه همچنان در ضديت مادريد و بارسلونا در ماجراي مردمي بودن و پادشاهي بودن تاكيد دارند نااميد كرد.



