صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موتلفه هم خواستار برخورد با مشایی شد

وی ضمن تشکر از اقدام 200 نماینده‌ مجلس شورای اسلامی درباره‌ اظهارات خلاف انتظار یک مسئول، تصریح کرد: از رئیس جمهور می‌خواهیم که به نظرات مراجع محترم و علمای اسلام و بیش از 200 نماینده بی‌تفاوت نماند و اقدامی قاطع و سریع انجام دهد.
کد خبر: ۱۵۹۶۸
| |
6663 بازدید

قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی از رئیس جمهور درخواست کرد ضمن احترام به نظرات مراجع محترم و علمای اسلام و بیش از 200 نماینده برای برخورد با رحیم مشایی که در پی اظهارات اخیر وی صورت گرفته، اقدام قاطع و سریع انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله بادامچیان که در پایان نشست دبیران حزب موتلفه سخن می گفت، با اشاره به نامه سه کشور غربی به شورای امنیت، گفت: برخی از اعضای 1 + 5 به جای سیاست مذاکره، در پی خصومت با ایران اسلامی هستند و نامه سه کشور غربی به شورای امنیت به منزله‌ تشدید خصومت با ایران است.

وی ادامه داد: در برابر این خصومت ‌ورزی، دولت باید پاسخ قاطع و شایسته‌ای بدهد، زیرا ملت بزرگ ایران نمی‌تواند هر روز شاهد تهدیدات آمریکا و برخی کشورهای دیگر غربی به حقوق مسلم خود باشد و باز مدارا کند.

قائم مقام موتلفه با اشاره به تشدید تحریم‌ها از سوی آمریکا و همدستانش اظهارکرد: اگر آمریکا و همدستانش در پی تشدید تحریم‌ها و خصومت‌ها هستند، ملت ما نیز باید راهکارهای عمل متقابل را تدبیر کنند.

وی افزود: البته ملت ایران اثبات کرده که تحریم‌ها و تهدیدها و فشارهای نظامی و اقتصادی عزمش را راسخ ‌تر می‌کند و تاثیری در اراده و ملت ندارد. اما آیا سران آن کشورها آمادگی تحمل پاسخ منفی و اقدامات قاطع ملت ایران را دارند؟

قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ضمن تبریک موفقیت پرتاب موشک ماهواره بر سفیر امید، به مقام معظم رهبری، دولت و ملت، تاکید کرد: این موفقیت بزرگ اثبات کرد که ملت ایران در سه دهه گذشته تجربه کافی آموخته که از تهدیدها فرصت بیافریند و همچنین اثبات کرد که همه تحریم‌های بین‌المللی و فشارهای مضاعف سران غرب کارایی ندارد و ایران در جرگه هشت کشور دارای فناوری پیشرفته هوا – فضا وارد شده است.

وی افزود: ایران یک قدرت تاثیرگذار در صحنه‌ بین‌المللی است که با درک صحیح از وضعیت کنونی خاورمیانه و جهان، قدرت بزرگ فرداست و مصمم است با همه ملل جهان به جز غاصبان فلسطین و دولت‌هایی که رابطه خصمانه با ایران داشته و دارند روابط صمیمی و دوستانه و تعامل متقابل داشته باشد و مصلحت غرب در این است که به جای خصومت‌ورزی به نتایج مثبت، اذعان به منافع و حقوق حقه ایران بیاندیشد.

وی با اشاره به بیانات رهبری در روز نیمه شعبان گفت : بیانات رهبری در روز ولادت امامت عدل و قسط جهانی برای همه‌ منتظران حضرت مهدی(عج) راه صحیح و پر از ثمرات انتظار ظهور را نشان داد و هشدار ایشان به مردم که فریب مدعیان ارتباط و دکاندارانی که ارزش‌ها را ابزار سودجویی می‌کنند نخورند، بهترین راهنمایی بود.

بادامچیان افزود: در سایه ‌سار رهنمودهای رهبری، در گسترش فرهنگ صحیح مهدویت برای جهانیان تشنه انتظار تلاش باید کرد و یک آسیب‌شناسی در مورد ترفندها و توطئه‌ها و کج‌اندیشی و کژراه‌های التقاطی و انحرافی درباره‌ مهدویت باید داشت. ما نباید اجازه دهیم مقدس‌ترین مفاهیم ارزشی و دینی مورد تهاجم و شبیخون فرهنگی استکبار و بدخواهان قرار گیرد.

وی ضمن تشکر از اقدام 200 نماینده‌ مجلس شورای اسلامی درباره‌ اظهارات خلاف انتظار یک مسئول، تصریح کرد: از رئیس جمهور می‌خواهیم که به نظرات مراجع محترم و علمای اسلام و بیش از 200 نماینده بی‌تفاوت نماند و اقدامی قاطع و سریع انجام دهد.

وی در پایان درباره‌ اوضاع گرجستان گفت: سرنوشت ملت‌ها توسط خود آنها باید تعیین شود و همه کشورها به ویژه آمریکا از دخالت در اوضاع کشورهای قفقاز و ماوراء قفقاز باید پرهیز کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟