میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جایگاه ایران در مقایسه با آزادی اینترنتی کشورها

کد خبر: ۱۵۹۶۷۰
| |
13178 بازدید

براساس گزارش جديد منتشر شده مشخص شد كه شمار افرادي كه در جهان به اينترنت دسترسي دارند طي پنج سال گذشته دو برابر شده و به بيش از دو ميليارد نفر رسيده است.

به گزارش الف به نقل از اكونوميست و پايگاه اينترنتي «اينكوائير»، براساس گزارش جديد از سوي «freeom house» يك انديشكده آمريكايي كه در امور آزادي هاي اينترنتي و مدني فعاليت مي كند، بسياري از دولتها با قوانين و سركوب‌ها به افزايش دسترسي مردم به اينترنت پاسخ داده‌اند.

در اين گزارش اعلام شد كه آزادي‌هاي برخي از كشورها در امور اينترنتي در مقايسه با سال‌هاي گذشته كمتر و محدوديت هاي اينترنتي در آن كشورها بسيار بيشتر شده است.

در اين گزارش عنوان شد كه دسترسي به شبكه‌هاي اجتماعي در تشديد فعاليت‌هاي مخالفان در سراسر جهان عرب تاثير بسزايي داشته است. همچنين در برخي كشورها از جمله گرجستان و استوني آزادي‌هاي اينترنتي در حال حاضر بيشتر از دو سال گذشته است.

در اين گزارش همچنين اعلام شد كه آزادي‌هاي اينترنتي در جهان در حال كاهش است و نسبت به حملات سايبري و همچنين سانسور مطالب در اينترنت هشدار داده شده است.

در اين گزارش كشورهايي كه آزادي اينترنتي در آنها كامل وجود دارد نمره بين 0 تا 30، كشورهايي كه آزادي اينترنتي نسبتا وجود دارد 31 تا 60 و كشورهايي كه آزادي اينترنتي بسيار كمي در آنها وجود دارد 61 تا 100 نمره گرفته اند. در اين آمار جايگاه چين 83 و ايران 89 عنوان شده است.



میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت