صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت همگام با مجلس عمل نمی‌کند

سیدجواد زمانی
کد خبر: ۱۵۹۱۵۶
| |
1994 بازدید
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با تأکید بر این که مجلس باید از هر گونه روابط بین‌المللی دولت اطلاع داشته باشد، در باره هدفمندی یارانه‌ها گفت: مجلس با اجرای این طرح موافق و هم‌گام با دولت است، اما نه به این صورت؛ زیرا مجلس تصویب کرده بود که نرخ‌ها در یک شیب پنج‌ساله آزاد و به قیمت واقعی خود برسد.


"سیدجواد زمانی" در گفت‌وگو با نشریه باختر، نظرات خود در باره مسائل روز کشور را تشریح و تأکید کرد: مجلس باید در اسرع وقت وزیران راه‌وترابری و ورزش و جوانان را معرفی کند.

نماینده مردم کنگاور، صحنه، هرسین و دینور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رئیس‌جمهوری هنوز برای معرفی وزیر پیشنهادی برای وزارت راه‌وترابری فرصت دارد، اما برای معرفی وزیر ورزش و جوانان زمان ایشان به اتمام رسیده و باید هرچه سریعتر اقدام به معرفی وزیر مربوطه نمایند. زمانی ادامه داد: البته طبق شنیده‌های ما قرار است هفته آینده دولت هر 2 وزیر را معرفی نماید اما باید دید چنین اتفاقی رخ می‌دهد یا نه!
 

مجلس با هدفمندی یارانه‌ها موافق بود اما نه به این صورت

زمانی با اشاره به این‌که نرخ‌ها در طرح هدفمندی یارانه‌ها نباید یکباره آزاد می‌شد، گفت: مجلس با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها موافق و همگام با دولت بود، اما نه به این صورت؛ زیرا مجلس تصویب کرده بود که نرخ‌ها در یک شیب پنج‌ساله آزاد و به قیمت واقعی خود برسد.

وی ادامه داد: هم اکنون شاهد چنین اتفاقی نیستیم و نرخ‌ها یکباره آزاد شده‌اند که در این زمینه می‌توان به نرخ آزادسازی گاز و قیمت بالای آن اشاره کرد که مشکلاتی را برای مردم تا به امروز به‌وجود آورده است؛ به اعتقاد بنده دولت باید طبق تصویب مجلس عمل کرده و شیب پنج‌ساله در آزادسازی نرخ‌ها را رعایت می‌کرد و نباید اجازه می‌داد با چنین شیبی آزادسازی انجام شود چرا که قطعا مشکلاتی را برای مردم به‌وجود خواهد آورد.

 

کمک، آری؛ دخالت نظامی هرگز

زمانی با بیان این‌که دخالت نظامی در دیگر کشورها خلاف قوانین بین‌المللی است، گفت: از نظر قانون اساسی، نظام جمهوری اسلامی ایران اجازه دخالت نظامی در دیگر کشورها ندارد. وی همچنین گفت: اما کمک‌های انسان‌دوستانه جزو مکتب ماست و این کمک‌ها را باید به مردم بحرین و جهان انجام دهیم.

وی ادامه داد: بحث این کمک‌ها و دخالت نظامی 2 مقوله جدا از هم است که انجام اولی درست است و انجام دومی درست نیست. حسینی در ادامه افزود: الان ما می‌گوییم عربستان نباید در کشور بحرین دخالت نظامی داشته باشد و در حال حاضر مرتکب خلاف شده، نه تنها ما هم اجازه چنین دخالتی را نداریم بلکه هیچ‌ کشور دیگری همچنین اجازه‌ای را ندارد.

به گفته این نماینده مجلس، اگر امروزه کشور ما در بحرین دخالت نظامی داشته باشد پس فرقی با کشور آمریکا و کشورهایی که برای منافع خود در دیگر کشورها دخالت نظامی می‌کنند، نداریم. با توجه به این‌که دخالت نظامی در کشورهای دیگر خلاف قوانین بین‌المللی است پس ما اجازه چنین دخالتی را در کشور بحرین نداریم.

 

در بعضی موارد مجلس بی‌اطلاع است

نماینده مردم کنگاور، صحنه، هرسین و دینور در مجلس با بیان این‌که مجلس جایگاه تصویب قوانین است، گفت: این‌که بگوییم دولت با مجلس تعامل ندارد اشتباه است هرچند در بعضی موارد مجلس نسبت به کارهای دولت بی‌اطلاع است.

وی افزود: گله نمایندگان از دولت هم این است که مجلس باید از هرگونه روابط بین‌المللی دولت اطلاع داشته باشد، چرا که مجلس جایگاه تصویب قوانین است.

وی همچنین گفت: اما با توجه به مطالب ذکر شده نمی‌شود گفت که تعامل بین دولت و مجلس برقرار نیست اما می‌توان اینگونه گفت که اوضاع نه سفید سفید است و نه سیاه سیاه! اعتقاد بنده بر این است که در خیلی از مسائل دولت هم شفاف‌سازی خوبی انجام می‌دهد و هم اطلاع‌رسانی دقیقی می‌کند اما با تمام این تفاسیر نمی‌توان منکر برخی کم‌ و کاستی‌ها در این زمینه شد!

 

فعلا مصوبه جدیدی نداریم!

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان این که این کمیسیون پیگیر مصوبات سال گذشته خود است، گفت: از هفته گذشته کمیسیون اجتماعی کار خود را آغاز کرده اما مصوبه جدیدی در دستور کار نداشتیم که بخواهیم به آن بپردازیم بلکه بیشتر پیگیر مصوبات سال گذشته هستیم که هنوز به اتمام نرسیده‌ایم و باید در اسرع وقت تکلیف آنها را روشن کنیم.

 

بودجه مناسب دولت برای اشتغال‌زایی در کرمانشاه

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس هم مثل دیگر نمایندگان کرمانشاه از گردوغبار و بی‌توجهی دولت گلایه کرد و گفت: گردوغبار غرب کشور را طی چند روز اخیر در بر گرفته خصوصا استان کرمانشاه را و مردم از این وضعیت نگران هستند و ابراز گلایه می‌کنند.

وی گفت‌: نمایندگان استان کرمانشاه روز چهارشنبه به رئیس‌جمهور در این زمینه تذکر دادند و منتظر انجام اقدامات مؤثر برای حل این مشکل در حوزه‌های انتخابیه خود هستند.

زمانی با اظهار خشنودی از سفر رئیس‌جمهوری به استان کرمانشاه و حوزه انتخابیه خود اظهار کرد: در این سفر تمام نیازهای شهرستان‌های حوزه انتخابیه اینجانب به تصویب رسید و به شخصه از این موضوع خیلی خوشحالم.

وی گفت: نیازهای ما در زمینه فرهنگ که مد نظرمان در حوزه‌های انتخابیه بود، با مصوبات خوب دولت مواجه شد و اهداف از پیش تعیین شده خود تاحد خوبی رسیدیم. حسینی در ادامه گفت: یکی دیگر از مصوبات خوب دولت که موجبات خوشحالی اینجانب و مردم حوزه‌ انتخابیه را در پی داشت، بودجه خوب دولت در زمینه اشتغال‌زایی بود که دست ما را در کمک به بخش خصوصی باز می‌گذارد و می‌توانیم از سرمایه‌گذاران در بخش خصوصی دعوت کنیم تا در این شهرستان‌ها که نیروی بیکار فراوانی هم دارند سرمایه‌گذاری کرده و اشتغال‌آفرینی کنند.

 

بیکاری؛ اصلی ترین مشکلات مردم کرمانشاه

این نماینده مردم در مجلس یادآور شد: یکی از دغدغه‌های ما در حوزه‌های انتخابیه همین بیکاری است که مشکلات زیادی را برای خانواده‌ها به‌وجود آورده و با بودجه‌ای که دولت برای این امر در استان کرمانشاه در نظر گرفته به امید خدا در آینده‌ای نزدیک شاهد ریشه‌کن شدن بیکاری در استان کرمانشاه خواهیم بود و زندگی‌های زیادی سروسامان خواهند گرفت و از ناراحتی‌های خانواده‌ها به خاطر بیکاری جوانانشان که منجر به بزهکاری می‌شود کاسته خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار