صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

از قهرماني چيزي جز خاطرات تلخ باقي نماند!

مديرعامل باشگاه راه‌آهن گفت: سال گذشته و امسال از اشتباهات قهرماني ضرر كرديم و از او چيزي جز خاطرات تلخ باقي نمانده است.
کد خبر: ۱۵۸۶۴۸
| |
1918 بازدید
محمد حسن انصاري‌فرد در گفت‌وگو با فارس، درباره داوري ديدار روز گذشته راه‌آهن مقابل استقلال اظهار داشت: در بازي با استقلال بايد دو بازيكن اين تيم اخراج مي‌شدند. در بازي هفته گذشته مقابل پاس همدان هم به گواه كارشناسان بايد دو بازيكن اين تيم اخراج مي‌شدند و يك پنالتي هم عليه ما گرفته شد. 

وي افزود: يك تيم با اين همه اشتباهات داوري چه طور مي‌شد اين وضع را تحمل كند. جواب بازيكنان خود را چه بدهيم. اگر اين گونه اشتباهات سرنوشت ساز براي هر تيمي باشد فوتبال به هم مي‌ريزد. مسئولان فدراسيون مي‌دانند اگر اين اشتباهات براي تيم‌هاي ديگر باشد از نماينده مجلس تا استاندار گرفته مصاحبه مي‌كنند و بيانيه مي‌دهند اما تيمي مثل راه‌آهن چون پشتوانه سياسي ندارد و كم تماشاگر است، اين گونه مورد ظلم قرار مي‌گيرد. 

مدير عامل راه‌آهن تاكيد كرد: در بازي با استقلال در دقيقه 10 بهادر عبدي با دروازه‌بان در حال تك به تك بود كه مدافع استقلال روي او خطا كرد. بازيكن استقلال بايد اخراج مي شد اما قهرماني اين خطا را ناديده گرفت. اواخر بازي هم دروازه بان استقلال در محوطه 18 قدم توپ را با دست گرفت كه در تصاوير تلويزيوني هم اين مشخص شد. در اين بازي كه تيم ما سرتر از حريف بود باز هم از داوري متضرر شديم. 

انصاري‌فرد با بيان اينكه به جز كميته داوران به كدام مرجع بايد مراجعه كنند،‌ به فارس گفت: ما صبح فردا نامه اعتراضي خود را به كميته انضباطي ارسال مي‌كنيم و از مسئولان مي‌خواهيم طوري برنامه‌ريزي كنند كه راه‌آهن از اشتباهات متضرر نشود. در رختكن بازيكنان به ما گلايه مي‌كنند چرا كاري نمي‌كنيم كه حق تيم ضايع نشود. 

مدير عامل راه‌آهن در مورد قضاوت محسن قهرماني عنوان كرد: قهرماني جزء سرمايه‌هاي داوري است اما ما در چند بازي چه از سال گذشته و چه امسال از اشتباهات او ضرر كرديم. از قهرماني چيزي جز خاطرات تلخ باقي نمانده است. در بازي پرسپوليس و سپاهان كه من مدير عامل پرسپوليس بودم پنالتي ناحق براي سپاهان گرفته شد. سال گذشته در بازي مس و راه‌آهن در دقيقه 94 گل صد در صد ما را مردود اعلام كرد. من فقط از او مي‌خواهم خودش اين صحنه‌ها را ببيند و خودش را جاي ما بگذارد. هيچ وقت به داوران اهانت نمي‌كنم و در كمال احترام مصاحبه مي‌كنم اما اين برخورد با راه‌آهن دور از انصاف است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...