صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شیوع نسبی بیماری های ویروسی در تبریز

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره بـه وضع کنونی آلودگی هوای تبریز و بـا تشریح نتایج این شرایط بر سلامت عمومی جامعه گفت: در روزهای اخیر در مـراکـز درمانی و کلینیکی تبریز بیماری‌ های ویروسی شیوع نسبی یافته است .
کد خبر: ۱۵۸۵۳۵
| |
7615 بازدید
|
۴

بیماری های ویروسی براثر وزش گرد و غبار در تبریز شایع شده است .

به گزارش واحد مرکزی ‌خبر، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره بـه وضع کنونی آلودگی هوای تبریز و بـا تشریح نتایج این شرایط بر سلامت عمومی جامعه گفت: در روزهای اخیر در مـراکـز درمانی و کلینیکی تبریز بیماری‌ های ویروسی شیوع نسبی یافته است .

احمد کوشا افزود: درصد این شیوع مشخص نیست و گزارش رسمی از طرف مراکز درمانی صادر نشده است .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: این بیماری کوتاه مدت بوده و نیـازی بـه مصرف داروهای خاصی در این زمینه نیست .

رئیس مرکز بهداشت استان آذربـایجان‌ شرقی مصرف مـایعات و استراحت را بهترین راه درمـان این بیمـاری ویروسی دانست و افزود: برای درمان این بیماری ویروسی نباید از آنتی‌ بیوتیک ‌ها استفاده کرد چرا که منشأ آن میکروبی نیست و در مدت چند روز بیمار بهبود خواهد یافت .

گرد و غبار امروز در تبریز به 9 برابر حد مجاز رسید .

رئیسی مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی علت این پدیده را فرامنطقه ای و تاثیر فزاینده باد در پـراکندن آن اعلام کرد و افزود : به علت نبود کمربند فضای سبز در تبریز ، تغییر کـاربری و تخریب پوشش گیاهی مراتع و زمین های اطراف این شهر آلودگی تشدید شده است .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
United States
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۵
شیوع گرد و غبار با نابودی دریاچه ها و تالاب ها و اکوسیستم و گیاهان و جانوران نسبت مستقیم دارد.لطفا بررسی بفرمایید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۵
نگو خندم گرفت 9 برابر؟!
خوزستان هم70 برابر
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟