ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نظر یک متخصص پوست درباره احمدی‌نژاد

فشار ناشی از کار و بی‌خوابی‌های مستمر باعث شده است که رئیس جمهور به پیری زودرس دچار شود.
کد خبر: ۱۵۸۴۸۹
| |
42471 بازدید

به نظر یک متخصص پوست، احمدی نژاد 20 سال پیر شده است.

به گزارش جهان، یک سایت خبری در گفت‌وگو با یک متخصص پوست نوشت: استرس ناشی از کار موجب افزایش هورمون کورتیزول شده و این هورمون در عوض، ظاهر ما را پیر و شکسته می‌کند. اثر عمده این هورمون در کاهش توانایی پوست جهت نگهداری آب است که موجب می‌شود صورت درخشانی داشته باشیم.

این کارشناس پوست با نام نعیم زاده ادامه داد: افزایش استرس در کار باعث کاهش این هورمون شده و در نهایت تاثیر مستقیم بر پوست انسان می‌گذارد، فشار ناشی از کار و بی‌خوابی‌های مستمر باعث شده است که رئیس جمهور به پیری زودرس دچار شود.

گرچه در پرتلاش بودن رئیس جمهور تردیدی نیست، اما به نظر می‌رسد تملق مدیران دولتی به برخی رسانه‌ها نیز راه پیدا کرده است. این در حالی است که احمدی‌نژاد بارها با متملقین برخورد کرده است که نمونه آن جشن تولد گرفتن چند ماه پیش بوده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟