صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
از وزارت ورزش خبری نیست !

تغییرات چشم گیر در وزارتخانه ها

وزارت صنایع و معادن با وزارت بازرگانی، وزارت رفاه با وزارت کار ادغام شده و کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز به عنوان یکی از زیر مجموعه های آن قرار خواهد گرفت. البته از از وزارت ورزش فعلا خبری نیست !
کد خبر: ۱۵۸۳۹۴
| |
2732 بازدید
با تصمیم گیری های اخیر دولت در قالب تغییر وزارتخانه ها، در آینده ای نه چندان دور شاهد تغییرات بزرگی در برخی وزارتخانه های کشور خواهیم بود. 

به گزارش «فردا» بر همین اساس وزارت صنایع و معادن با وزارت بازرگانی، وزارت رفاه با وزارت کار و تامین اجتماعی ادغام شده و کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز به عنوان یکی از زیر مجموعه های آن قرار خواهد گرفت.

همچنین در وزارتخانه بزرگ نفت نیز تغییرات چشم گیری در سطوح مدیریتی بالا انجام خواهد شد.

بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه می بایست وزارتخانه‌ها از 21 به 17 وزارتخانه كاهش داده شود.

سال گذشته ادغام وزارت راه و مسكن نیز نهايي شده بود.

همچنین ادغام وزارتخانه بهداشت با رفا، وزارتخانه تعاون با وزارتخانه کار نیز عنوان شده بود که با مخالفت کارشناسان و وزرا روبرو شده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟