واکنش بروجردی به اظهارات سفیر عربستان
کد خبر: ۱۵۸۲۰۳
| | 2135 بازدید
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اظهارات سفیر عربستان در مصر سیاست آمریکا و اسرائیل است گفت: این ادبیات زیبنده کشورهای منطقه نیست.
به گزارش مهر، علاءالدین بروجردی با اشاره به اظهارات گستاخانه سفیر عربستان در مصر در تهدید ایران به اقدام نظامی تصریح کرد: این دقیقا سیاست آمریکا و اسرائیل است که توسط سفیر عربستان مطرح شده است.
وی ادامه داد: سیاست ما در منطقه خلیج فارس مقابله و ورود به فاز نظامی نیست و این را همه کشورهای منطقه می دانند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: این ادبیات زیبنده کشورهای منطقه نیست و جمهوری اسلامی ایران در عین اقتدار نظامی و استقلال سیاسی معتقد به داشتن رابطه خوب با همه کشورها بخصوص همسایگان است.
بروجردی گفت: اگر عربستان این اشتباه تاریخی را در اشغال خاک بحرین مرتکب نمی شد این تنش های سیاسی فعلی نیز بوجود نمی آمد.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



