صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سفر يك مقام ايرانی به مصر

در نخستين سفر يك مقام مسئول ايراني به مصر پس از انقلاب 25 ژانويه، محمد علي خزاعي، نماينده ايران در سازمان ملل، از نيويورك رهسپار قاهره شد.
کد خبر: ۱۵۷۹۸۶
| |
6141 بازدید

روزنامه الاهرام از سفر نخستين مقام مسئول ايراني به قاهره پس از وقوع قيام در مصر خبر داد.

به گزارش ایسنا، اين روزنامه مصري نوشت: در نخستين سفر يك مقام مسئول ايراني به مصر پس از انقلاب 25 ژانويه، محمد علي خزاعي، نماينده ايران در سازمان ملل، از نيويورك رهسپار قاهره شد.

به نوشته اين روزنامه، اين سفر دو روزه و قرار است در آن خزاعي با تعدادي از مسئولان مصري درباره حمايت از همكاري‌هاي دوجانبه و پيگيري برخي پروژه‌هاي مشترك در زمينه‌هايي چون بانك مصري ايراني گفت‌وگو كند.

بنا بر اين گزارش، اين سفر در چهارچوب اظهارات متقابل مسوولان دو كشور درباره بهبود روابط انجام مي‌شود.

اين درحالي است كه پيش از اين، وزير امور خارجه مصر در ديدار با مجتبي اماني، رييس دفتر حافظ منافع ايران در قاهره، تلاش براي بهبود روابط دو كشور را خواستار شده بود و صالحي، وزير خارجه ايران نيز در نامه‌اي كه به وسيله اماني به وزير خارجه مصر تقديم شد، انجام سفرهاي متقابل مسئولان دو كشور را خواستار شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟