حمايت آشكار آمريكا از منافقين

وزارت امور خارجه آمريکا روز جمعه با صدور بيانيه‌اي عميقا از اين واقعه ابراز نگراني کرد.
کد خبر: ۱۵۷۴۸۹
| |
5345 بازدید

دولت آمريکا از حمله نيروهاي عراقي به منافقين در اردوگاه اشرف عميقاً ابراز نگراني کرد و دولت عراق را به پرهيز عليه اين منافقين تروريست از خشونت فراخواند!

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، وزارت امور خارجه آمريکا روز جمعه با صدور بيانيه‌اي عميقا از اين واقعه ابراز نگراني کرد.

اين در حالي است كه نام منافقين هم اکنون در فهرست گروه‌هاي تروريستي وزارت امور خارجه ايالات متحده قرار دارد. با اين وجود سفارت آمريکا در بغداد و ستاد فرماندهي ارتش آمريکا در عراق، مقامات دولت عراق را به مدارا با تروريست‌هاي ساكن اردوگاه اشرف ترغيب مي کنند.

رابرت گيتس، وزير دفاع آمريکا نيز ضمن ابراز نگراني در مورد تلفات اين واقعه، از دولت عراق خواست تا از خود «خويشتنداري» نشان دهند!

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت