صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محاكمه نمادين مبارك در قاهره

بيش از يك ميليون تن از مردم مصر با تجمع در ميدان التحرير قاهره در روز "جمعه پاكسازي و محاكمه"، تصوير حسني مبارك رئيس جمهور سابق مصر را در قفسي قرار داده و وي را به صورت نمادين محاكمه كردند.
کد خبر: ۱۵۷۲۰۶
| |
2850 بازدید

در حاليكه نيروهاي امنيتي با استفاده از خشونت سعي در متفرق كردن تظاهرات ميليوني مردم مصر داشتند، حسني مبارك به صورت نمادين محاكمه شد.

به گزارش ايسنا، به نقل از روزنامه اماراتي البيان‌، بيش از يك ميليون تن از مردم مصر با تجمع در ميدان التحرير قاهره در روز "جمعه پاكسازي و محاكمه"، تصوير حسني مبارك رئيس جمهور سابق مصر را در قفسي قرار داده و وي را به صورت نمادين محاكمه كردند.

تظاهركنندگان با سر دادن شعارهايي از شوراي عالي نظامي خواستند تا هرچه سريع‌تر مبارك، خانواده‌اش و عناصر نظام سابق را محاكمه كنند.

آنها همچنين خواهان بازگرداندن اموال غارت شده خود شده و مسئولان را تهديد كردند كه براي محاكمه مبارك به سمت شرم الشيخ حركت مي‌كنند.

تظاهركنندگان همچنين خواهان تشكيل شوراي رياست مدني – نظامي شدند تا مديريت كشور را در دوره انتقالي به دست بگيرد. آنها در ادامه تاكيد كردند كه شوراهاي عالي بايد منحل شده و تمام استانداران بركنار شوند.

تعدادي از افسران ارتش طي اين تظاهرات به صنوف مخالفان پيوستند و با معترضان اعلام همبستگي كردند.

اين در حالي است كه شاهدان عيني در گفت‌وگو با خبرگزاري رويترز اعلام كردند كه پليس مصر با استفاده از باتوم‌هاي برقي و خشونت سعي داشتند تظاهر كنندگان را متفرق كنند.

اين شاهدان همچنين اعلام كردند كه نيروهاي پليس و نيروهاي امنيتي در ميدان التحرير شليك هوايي كردند.

همچنين خبرهايي در خصوص دستگيري تعدادي از تظاهركنندگان به دست نيروهاي امنيتي منتشر شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار