صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیدا شدن دست‌کم 40 جسد در یک مزرعه

دفتر دادستان منطقه تامائو لیپاس اعلام کرد تحقیقات در زمینه این گور جمعی آغاز شده و اجساد بین چهل تا شصت نفر بوده اند.
کد خبر: ۱۵۶۸۷۳
| |
14783 بازدید

مسئولان مکزیکی، از پیدا شدن دست کم چهل جسد در یک مزرعه در «سن فرناندو» در ایالت «تامائولیپاس» نزدیک مرز آمریکا خبر داد.


به گزارش واحد مرکزی خبر، دفتر دادستان منطقه تامائو لیپاس اعلام کرد، تحقیقات در زمینه این گور جمعی آغاز شده است و اجساد بین چهل تا شصت نفر بوده اند.

این گور در شهر «سن فرناندو»، جایی پیدا شده است که هفتاد و دو مهاجر تبعه السالوادور،‌ هندوراس، گواتمالا، اکوادور و برزیل در ماه اوت 2010 میلادی، به علت خودداری از کار برای قاچاقچیان مواد مخدر کشته شدند.

از زمان روی کار آمدن «فیلیپ کالدرون»، رئیس‌جمهور کنونی مکزیک ـ که در اواخر سال 2006میلادی، مبارزه‌ای فراگیر با مواد مخدر در این کشور آغاز کرده است ـ تاکنون، سی و چهار هزار و ششصد نفر کشته شده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟