صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

خوش‌چهره: نمره منفی اصلی براي مدیریت ورزش+صدا

کد خبر: ۱۵۶۸۳
| |
2916 بازدید

استاد دانشگاه تهران با اشاره به نتایج ضعیف ورزش ایران در المپیک پکن گفت: در ایران پیش از اینكه سهم مدیریت صحیح ورزشی مشخص شود، موفقیت و شكست ورزشی به عهده ورزشکاران است.

محمد خوش چهره از کارشناسان ورزش کشور در گفتگو با شبكه خبر درباره نتایج تیم ملی ایران در مسابقات المپیك پكن گفت: نتایج تیم ملی ایران در المپیك پكن معیار سنجش توانایی مدیریت و برنامه ریزی ورزش كشور است.

نایب رئیس فراكسیون ورزش در مجلس هفتم تاكید كرد: محصول یك برنامه ریزی مناسب و مدیریت قوی در ورزش، در مسابقاتی نظیر المپیك نمودار می شود.

خوش چهره ادامه داد: قبل از اینكه نتیجه نگرفتن به مربیان و ورزشكاران منتهی شود این نتایج متاثر از مدیریت و نظام ورزشی ایران است.

وی با اشاره به كسب نزدیك به 30 مدال طلای المپیك توسط كاوران ورزشی چین در المپیك پكن گفت: قبل از اینكه این موفقیت به جمعیت و ورزشكاران این كشور برگردد، حاصل از مدیریت ورزشی قوی چین است.

استاد دانشگاه تهران اضافه كرد: از سه المپیك گذشته چین جریان خود را برای كسب موفقیت در المپیك آغاز كرده است و گام به گام با مقام چهارم و سوم و كم كردن فاصله ها در حال رسیدن به قهرمانی المپیك است.

خوش چهره فاصله میان چین و آمریكا در المپیك كنونی را معنی دار دانست و گفت: این موفقیت ناشی از عقلانیت در سازمان دهی ورزش و انتخاب درست رشته های ورزشی است.

نایب رئیس فراكسیون ورزش در مجلس هفتم تصریح كرد: در ایران، ورزش معطوف به ورزشكار است و قبل از اینكه سهم مدیریت صحیح ورزشی مشخص شود عموماً موفقیت و شكست ورزشی برعهده و دوش ورزشكاران بوده است.

خوش چهره گفت: این روش سنتی سال هاست كه منسوخ شده است ولی هنوز در كشتی و وزنه برداری ایران خود را نشان می دهد.

وی با اشاره به برنامه ریزی انجام شده در برخی از رشته ها مثل تكواندو و موفقیت های حاصل از آن گفت : نمره منفی اصلی به مدیریت ورزش ایران داده می شود و برای تغییرات در ورزش ایران این قلمرو باید مورد تجدید نظر قرار بگیرد.

نایب رئیس فراكسیون ورزش در مجلس هفتم با اشاره به چشم انداز 20 ساله نظام كه می تواند به عنوان یك برنامه ریزی بلند مدت در همه عرصه ها از جمله ورزش باشد گفت : 3 سال از این چشم انداز می گذرد و یك از محورهای اصلی آن قدرت اول اقتصادی شدن در منطقه است كه باید بگویم ورزش هم جزئی از اقتصاد است و ایران هم باید در 17 سال آینده كشوری توسعه یافته و الهام بخش در جهان اسلام باشد حتی در زمینه ورزشی.

استاد دانشگاه تهران وضع كنونی مدیریت ورزش را مغایر با این چشم انداز دانست و تاكید كرد: در ورزش ایران نه تنها موفقیت های قبلی تكرار نشده است بلكه پس رفت هم داشته ایم.

دكتر محمد خوش چهره با اشاره به جمعیت 70 میلیونی ایران كشورمان تصریح كرد: ایران در المپیك اصلاً جایگاه مناسبی ندارد كه این موضوع ضعف نظام تصمیم گیری ایران در ورزش و مغایرت آن با چشم انداز 20 ساله نظام را نشان می دهد.

نایب رئیس فراكسیون ورزش در مجلس هفتم ، نتایج ایران در المپیك را باعث جریحه دار شدن غرور ملی دانست و اضافه كرد: مسئولان ورزش باید علاوه بر پاسخگویی یك تغییر و تحول جدی در برنامه ریزی و تصمیم گیری داشته باشند.

وی ورود جریان سیاسی به ورزش را یك آسیب جدی برای این عرصه دانست و خاطرنشان كرد: هر ورزشی در سایه مسائل سیاسی قرار بگیرد رهاوردی جز این نتایج نخواهد داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...