صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حدادی : شرمنده مردم هستم

کد خبر: ۱۵۶۷۱
| |
1829 بازدید

احسان حدادی رکورددار پرتاب دیسک آسیا که امروز از صعود به مرحله نهایی رقابت های المپیک پکن باز ماند از مردم ایران عذرخواهی کرد.

به گزارش شبکه خبر ، قهرمان جوانان جهان که با سه بار شکستن رکورد آسیا در چهار ماه گذشته ، به عنوان یکی از امیدهای کاروان ورزشی ایران در بازی های المپیک 2008 پکن معرفی شده بود ، امروز پس از ناکامی در صعود به مرحله نهایی این بازی ها اظهار کرد تمام توان خود را برای موفقیت به کار گرفته اما به خاطر این ناکامی احساس شرمندگی می کند.

وی که پس از مسابقات دور مقدماتی پرتاب دیسک در جمع خبرنگاران حاضر شده بود ، در حالی که به شدت از حذف خود متاثر شده و اشک می ریخت گفت : مدت ها بود به سختی تمرین می کردم و امیدوار بودم که مصدومیتم مانع از نتیجه گیری نشود اما نتوانستم توقعات را بر آورده کنم و از این بابت شرمنده مردم هستم.

حدادی امروز در دور مقدماتی پرتاب دیسک بازی های المپیک با 61 متر و 63 سانتیمتر در رده هفتم گروه خود قرار گرفت و نتوانست بین شش نفری که راهی مرحله نهایی می شوند قرار گیرد.

در مسابقات پرتاب دیسک المپیک ، قهرمانان نامداری از امریکا و اروپا حضور داشتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟