صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازداشت یک عضو آل سعود در آمریکا

دادگاه عالی ایالت ماساچوست آمریکا، درخواست عفو مجازات بدر آل سعود، عضو خانواده سلطنتی عربستان را رد و حکم بازداشت وی را تأیید کرد.
کد خبر: ۱۵۶۴۸۲
| |
5060 بازدید

دادگاه عالی ایالت ماساچوست آمریکا، با حکم بازداشت یک عضو خانواده سلطنتی عربستان موافقت کرد.

به گزارش العالم به نقل از سایت الیوم السابع، دادگاه عالی ایالت ماساچوست آمریکا، درخواست عفو مجازات بدر آل سعود عضو خانواده سلطنتی عربستان را رد و حکم بازداشت وی را تأیید کرد.

در سال 2005 ، بدر آل سعود به کشتن یک مرد با خودروی خود در شهر بوستن در سال 2002 اعتراف کرده بود.

این عضو خاندان آل سعود، بیش از هفت ماه در زندان بود و مقامات فدرال آمریکا، وی را پس از آزادی به فرودگاه بین المللی لوگان منتقل کردند و وی از این فرودگاه خاک آمریکا را ترک کرد.

دایره کنترل رفتار ایالت ماساچوست آمریکا اعلام کرد که آل سعود به شروط عفو مجازاتش از جمله پرداخت غرامت و عدم خروج از کشور عمل نکرده است.

وکلای مدافع آل سعود عمل کردن به شروط دایره کنترل رفتار را غیرممکن می دانند و اعلام می کنند که مقامات ایالت ماساچوست از خروج موکلشان از آمریکا آگاه بودند.

گفتنی است اعضای خاندان آل سعود که با پول مردم عربستان در آمریکا و کشورهای اروپایی به خوشگذرانی و حیف و میل این ثروت‌ها مشغول هستند، بارها به دلیل رفتار خلاف عرف و قانون دستگیر، محاکمه و به زندان محکوم شده‌اند، اما هر بار با وساطت سفارت این کشور آزاد شده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟