صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بلژیک رکورد بی حکومتی را شکست

اختلافات بین دو گروه اصلی سیاسی هلندی زبان "فلاندر" و فرانسوی زبان "والونیا" سبب عدم توافق گروه‌های مختلف شده است. پیش از این عراق با 249 روز، رکورد‌ دوره بدون حکومت را در جهان در اختیار داشت.
کد خبر: ۱۵۵۵۸۳
| |
7553 بازدید
بلژیک به دلیل اختلافات بین گروه‌های سیاسی با 289 روز بدون حکومت پس از انتخابات پارلمانی، رکورد جهانی طولانی‌ترین دوره بدون حکومت را شکست.

به گزارش «نسیم» به نقل از خبرگزاری فرانسه، اختلافات بین دو گروه اصلی سیاسی هلندی زبان "فلاندر" و فرانسوی زبان "والونیا" سبب عدم توافق گروه‌های مختلف شده است. پیش از این عراق با 249 روز، رکورد‌ دوره بدون حکومت را در جهان در اختیار داشت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان