صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اقبال محمدی:

رواج‌فرهنگ‌صرفه‌جویی،گام اول در جهاداقتصادی

کد خبر: ۱۵۵۳۹۰
| |
1626 بازدید
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه مسائل اقتصادی از جمله مهمترین مسائل حال حاضر کشور ماست، نامگذاری سال‌جاری به عنوان سال جهاد اقتصادی را نشان از لزوم حرکت جهادی درباره مسائل اقتصادی خواند و گفت: اولین گام در جهاد اقتصادی رواج فرهنگ صرفه جویی است.

به گزارش خانه ملت، "اقبال محمدی" با اشاره به نامگذاری سال 90 از سوی مقام معظم رهبری به نام سال جهاد اقتصادی، این نامگذاری را نشان دهنده اهمیت بالای مسائل و اقتصادی و لزوم حرکت به سمت استقلال اقتصادی خواند و گفت: یکی از مهمترین صحنه‌های رویارویی غرب علیه کشور ما جبهه اقتصادی است که این رویارویی در صحنه بین‌المللی بواسطه تحریم‌های غرب علیه ایران بوضوح قابل مشاهده است.

نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قوانین فعلی به ویژه قانون برنامه پنجم توسعه و قانون اصل 44 مسیر خوبی برای تحقق اهداف جهاد اقتصادی است، افزود: اگر دولت با عزمی جهادی به اجرای قوانین موجود بپردازد و بخش‌های مغفول مانده را مد نظر قرار دهد مطمئنا به اهداف مد نظر مقام معظم رهبری در باره جهاد اقتصادی نزدیک خواهد شد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس همچنین افزود: با توجه به فرهنگ مصرف گرایی غربی که امروز در بین مردم ما رواج پیدا کرده و حتی نهادهای دولتی و مدیران ما نیز در مدیریت خود از این فرهنگ منحط تاثیر می‌پذیرند، گام اول در جهاد اقتصادی را باید از رواج فرهنگ صرفه جویی در بین تمام آحاد مردم بویژه مسئولان شروع کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟