صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خسارات مالی سونامی ژاپن: 235 میلیارد دلار

کد خبر: ۱۵۴۸۴۱
| |
4264 بازدید

بانک جهانی برآورد کرده است که زمین لرزه شدید و سونامی هولناک و متعاقب آن بحران نیروگاه های هسته ای در ژاپن دست کم ۲۳۵ میلیارد دلار برای این کشور هزینه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واشنگتن پست، این نهاد بین المللی امروز (دوشنبه) در گزارشی آسیبهای وارده به منازل مسکونی و زیر ساخت های کشور ژاپن را "بی سابقه" خواند و اعلام کرد که ژاپن برای عبور از بحران به وجود آمده به پنج سال زمان نیاز خواهد داشت.

این اظهارات در حالی است که لحظاتی پیش رسانه ها و خبرگزاری ها از بدتر شدن اوضاع در نیروگاه فوکوشیما و خروج گازهای سفید از آن خبر دادند.

بانک جهانی اعلام کرده است که بلایای اخیر در ژاپن یکی از پر هزینه ترین آن در تاریخ عصر جدید بوده است.

همچنین در گزارش این نهاد مالی آمده است : گرچه هنوز برای بر آورد هزینه سونامی ژاپن زود است، اما هزینه بازسازی ژاپن از هزینه زلزله در هائیتی و کوبه در سال 1995  همین طور طوفان کاترینا در خلیج مکزیک در آمریکا که در سال 2005 رخ داد و همچنین سونامی جنوب آسیا در سال 2004 بیشتر خواهد بود.

مقام های ژاپنی اعلام کرده اند آمار کشته شدگان زمین لرزه و سونامی از مرز ۱۸۰۰۰ نفر گذشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟