صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پاسخ سفير ايران در چين به دروغ‌پردازي العربيه

پايگاه اطلاع رساني شبكه العربيه وابسته به عربستان ديروز جمعه يك گزارش جعلي را تحت عنوان ' دو مسئول وزارت خارجه ايران ، عربها را ' بدويان صحراگرد' خواندند' درصدد برآمد تا براي انحراف افكار عمومي جهاني بوي‍ژه ملت هاي عرب از كشتار و سركوب مردم بحرين و اشغال اين كشور بدست نيروهاي نظامي سعودي، روابط ايران و ملت هاي عرب را تخريب كند.
کد خبر: ۱۵۴۵۸۶
| |
4916 بازدید

سفيرجمهوري اسلامي ايران در چين، دروغپردازي جديد شبكه العربيه وابسته به عربستان سعودي را بشدت تكذيب و تاكيد كرد كه در دو سال گذشته به اروپا سفر نكرده و با هيچ روزنامه اروپايي و چيني مصاحبه نكرده است.
   
' مهدي صفري ' روز شنبه در گفت وگو با ايرنا، گزارش شبكه العربيه را كه با قصد تخريب روابط ملت هاي عرب و ايران در اين برهه حساس منتشر شده است، ' جعلي ' خواند و افزود: در باره مطالب ادعايي و جعلي العربيه هيچگونه اظهارنظر و موضعگيري نكرده ام و تاكنون چنين سئوالاتي از بنده نشده است.

وي از ايرنا خواست تا با انتشار درست سمتش با عنوان ' سفير جمهوري اسلامي ايران در پكن' به دست اندركاران اين شبكه تفهيم كند كه ' قائم مقام وزارت امور خارجه ' نيست.

صفري درعين حال تصريح كرد: نمي دانم چرا شبكه العربيه براي اين دروغپردازي و جعل خبرخود، بنده را كه سفير جمهوري اسلامي ايران در چين هستم، انتخاب كرده است؟

پايگاه اطلاع رساني شبكه العربيه وابسته به عربستان ديروز جمعه يك گزارش جعلي را تحت عنوان ' دو مسئول وزارت خارجه ايران ، عربها را ' بدويان صحراگرد' خواندند' درصدد برآمد تا براي انحراف افكار عمومي جهاني بوي‍ژه ملت هاي عرب از كشتار و سركوب مردم بحرين و اشغال اين كشور بدست نيروهاي نظامي سعودي، روابط ايران و ملت هاي عرب را تخريب كند.

اين شبكه مدعي شده است كه مهدي صفري به همراه محمد رضايي دو تن از ديپلمات هاي ارشد ايران در گفت وگو با روزنامه 'ويك اند' دانمارك كه توسط روزنامه نروژي 'داگ بلادت' نيز منتشر شده است ،گفته اند كه رژيم غاصب صهيونيستي قابل احترام بوده و اعراب نيز 'بدوياني صحرا گرد' هستند.

اين شبكه وابسته به آل‌سعود از صفري به عنوان قائم مقام وزير امور خارجه ياد كرده و اين در حالي است كه او هم اكنون سفير جمهوري اسلامي ايران در چين است.

دروغپردازي شبكه وابسته به موساد در حالي است كه جمهوري اسلامي ايران به دليل مواضع ضد آمريكايي و صهيونيستي در ميان ملت هاي عرب جايگاهي ويژه دارد و در قلب محور مقاومت در مقابل صهيونيست ها قرار گرفته است و از سوي ديگر برخي از رژيم هاي عربي همپيمان آمريكا از جمله رژيم هاي سرنگون شده مبارك و بن علي در مصر و تونس و رژيم هاي اردن، يمن، ليبي و بحرين به دليل همراهي و همدستي و داشتن روابط آشكار و پنهان با رژيم صهيونيستي نزد ملت هاي خود منفورهستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار