اخبار ريز و درشت از فوتبال ايران
در حالي که مديرعامل باشگاه پيام از قطعي بودن حضور داوود مهابادي به عنوان سرمربي بر روي نيمکت مربيگري تيمش خبر داد و او را سرمربي تيمش خواند، ديروز از قطعيت نيافتن اين اتفاق سخن گفت.
کد خبر: ۱۵۴۳۷۷
| | 2427 بازدید
محمود صفايي، مديرعامل باشگاه پيام خراسان در گفت گو با ايسنا - منطقه خراسان، در خصوص انتخاب سرمربي تيمش تصريح کرد: مهابادي هنوز به مشهد نيامده و انتخاب وي به عنوان سرمربي تيم هنوز قطعي نيست.صفايي با اشاره به وضعيت نامساعد تيمش در جدول رده بندي مسابقات ليگ دسته اول تاکيدکرد: هدايتي، مالک باشگاه استيل آذين اعلام کرده است که در 8 هفته پاياني ليگ برتر خودش مي خواهد تيمش را مديريت کند، من هم از چند روز قبل خودم مديريت تمام امور باشگاه پيام را به دست گرفته ام و مي خواهم از اين پس خودم در تمامي لحظات در کنار تيم باشم و آن را مديريت کنم؛ متاسفانه تاکنون در مسافرت ها و بازي ها در کنار تيم نبودم.
آغاز هفته بيست و هفتم ليگ برتر
هفته بيست و هفتم ليگ برتر از روز جمعه با انجام 5 بازي آغاز مي شود. آخرين هفته دهمين دوره ليگ برتر در سال 89 در حالي از روز جمعه آغاز مي شود که نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا با دو روز تاخير نسبت به ساير تيم ها به ميدان مي روند.
جمعه 27 اسفند - همه بازيها ساعت 16/30 دقيقه انجام مي شود
پاس همدان گ صنعت نفت آبادان
شهرداري تبريز گ سايپا کرج
مس گ پيکان قزوين
نفت تهران گ تراکتورسازي تبريز
فولاد خوزستان گ راه آهن
ساير بازيهاي اين هفته يکشنبه برگزار مي شود و طي آنها ذوب آهن ميزبان شاهين بوشهر است. استقلال در آزادي از صباي قم پذيرايي مي کند، سپاهان ميهمان استيل آذين و ملوان هم ميزبان پرسپوليس است.
استقلالي ها حاجي شدند
بازيکنان تيم فوتبال استقلال پس از بازي خود مقابل النصر عربستان به مدينه رفته و ديروز براي انجام مناسک حج به مکه مشرف شدند.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



