صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پيش‌بيني نوروزي پرنشاط توسط آقای استاندار

کد خبر: ۱۵۴۳۵۹
| |
1863 بازدید

استاندار تهران گفت: بجز گروههاي پليس راهنمايي و رانندگي،7500 نفر از اكيپ‌هاي اورژانس، آتش‌نشاني، امداد و نجات و راهداران در ايام نوروز بصورت دائم آماده خدمت به مسافران نوروزي استان تهران هستند.

مرتضي تمدن در حاشيه مراسم معارفه فرماندار پيشوا، افزود: تمامي دهياران، شهرداران، بخشداران و فرمانداران استان تهران از 25 اسفند تا 15 فروردين در آماده باش كامل قرار دارند.

وي به تداركات گسترده در استان تهران براي شهروندان و مسافراني كه استان تهران را محل اقامت نوروزي خود قرار داده و يا در حين سفر از اين استان عبور مي‌كنند اشاره كرد و يادآورشد: در تمامي ورودي و خروجي‌هاي استان گروه‌هاي راهنمايي مستقر شده و اطلاعات لازم از مراكز ديدني و اقامتي را در اختيار مسافران قرار مي‌دهند.

وي به آمادگي كامل و تجهيز گروههاي امداد و نجات و ستاد مديريت بحران استان در مواقع احتمالي حوادث غيرمترقبه اشاره و خاطرنشان كرد: تمام پيش‌بيني‌هاي لازم براي ايجاد نوروزي پرنشاط، شادي‌آور و خاطره‌انگيز براي شهروندان و مسافران مستقر در استان تهران انجام شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...