توقيف خودرو و گواهينامه متخلفان در جاده‌ها

کد خبر: ۱۵۴۲۳۶
| |
1406 بازدید
فرمانده پليس‌راه كشور از تشديد برخورد با خودروهايي خبر داد كه در ترافيك محورها از خط عبوري مقابل يا شانه خاكي حركت مي‌كنند. سرهنگ محمدرضا مهماندار با اعلام اين هشدار افزود: يكي از دلايل اصلي انسداد راه‌ها، رانندگان متخلفي هستند كه با انحراف به چپ و تجاوز به خط عبوري مقابل موجب ايجاد گره ترافيكي، اختلال در راه و مسدود شدن محورها مي‌شوند و ساير رانندگان قانون‌پذير مجبورند ساعت‌ها در ترافيك بمانند.

 فرمانده پليس‌راه كشور گفت: اين وضعيت در محورهاي شمالي مانند هراز، چالوس و فيروزكوه كه جاده‌هايي دو بانده و تنگ هستند به مراتب موجب بروز ترافيك‌هاي طولاني مي‌شود.

وي تصريح كرد: پليس‌راه ناجا در راستاي تشديد برخورد با اين دسته از رانندگان متخلف از نوروز امسال در صورت مشاهده چنين مواردي ضمن عكسبرداري و فيلمبرداري از پلاك خودروهاي متخلف، با آنها بشدت برخورد قانوني خواهد كرد. توقيف خودرو و گواهينامه نيز در دستور كار قرار دارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟