1200 ميليارد تومان بدهي شهرداري به پيمانكاران
به گفته معاون مالي اداري شهرداري تهران، شهرداري تا پايان سال 88 حدود 1200 ميليارد تومان به پيمانكاران، 800 ميليارد تومان بابت املاك و 420 ميليارد تومان در بخش مترو بدهي دارد كه قرار است 50 درصد از بدهي 800ميليارد توماني شهرداري، بابت املاك و رفع معارضات تا پايان امسال پرداخت شود.
به گزارش «جامجم»، حسين محمد پورزرندي در نشست خبري روز گذشته خود در جمع خبرنگاران با تاكيد بر اينكه تمام بدهيهاي شهرداري تهران تا پايان سال 88 قبل از آبان سال آينده تسويه خواهد شد، در خصوص بدهيهاي مترو توضيح داد: در گذشته فاينانسهايي كه مترو دريافت ميكرد از سوي دولت و شهرداري هنگام سررسيد پرداخت نميشد و با توجه به نرخ 23 درصدي وام و جريمه 6 درصدي اين بدهي تا پايان سال 88 به 420 ميليارد تومان رسيده است.
وي افزود: در جلسه مشتركي كه با وزارت دارايي و بانكها داشتيم، قرار شد اين بدهيها به صورت تهاتري و از طريق املاك تسويه شود كه 40 درصد آن تا پايان امسال و بقيه آن در سال 90 تسويه خواهد شد. به گفته پورزرندي با وجود هدفمندي يارانهها، امسال بودجه شهرداري افزايشي نداشته و 1740 ميليارد تومان براي هزينههاي جاري و 740 ميليارد تومان براي هزينههاي نگهداري از شهر اختصاص يافته است.
وي در خصوص مصوبه شوراي شهر تهران مبني بر كوچك سازي سازمانها و شركتهاي زيرمجموعه شهرداري تهران نيز گفت: براساس مصوبه شورا بايد 135 شركت شهرداري به 45 شركت برسد و اين در حالي است كه هم اكنون فقط 7 شركت باقيمانده و بقيه تعيين تكليف شدهاند. معاون مالي اداري شهرداري تهران به بدهيهاي دولت به مجموعه شهرداري تهران نيز اشاره كرد و هرچند از اعلام رقم اين بدهيها خودداري كرد اما گفت كه پيشنهاداتي براي دريافت اين بدهيها به صورت سهام ارائه شده است.



