صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
یوسف نژاد در ارزیابی عملکرد امسال مجلس:

تعامل دولت با مجلس آنچنان که باید سازنده نبود

کد خبر: ۱۵۴۰۲۹
| |
2221 بازدید
سخنگوی کمیسیون صنایع معادن مجلس با ضعیف خواندن تعامل دولت با مجلس در سال 89 گفت: متأسفانه در این سال دولت آنچنان که باید با مجلس تعامل مناسب و سودمندی نداشت و اجرا نکردن برخی از مصوبات، گویای این واقعیت است.

به گزارش خانه ملت، "علی‌اصغر یوسف‌نژاد" افزود: امسال برای مجلس و نمایندگان آن، سال پر بار و مثبتی بود و لوایح بسیار خوبی در این سال برای اعتلا و پیشرفت ایران اسلامی به تصویب رسید.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس در دو بخش تقیینی و نظارتی وظایف مهمی بر عهده دارد که فعالیت مجلس در این دو بخش در سال 89 در ارزیابی کلی مثبت بود.

وی افزود: در حیطه تقیینی مجلس و اقدامات انجام شده در این بخش باید به تصویب لوایح برنامه پنجم توسعه و بحث قانون هدفمند کردن یارانه‌ها اشاره کرد که کار بسیار سنگین و پیچیده‌ای بود و با همت نمایندگان به خوبی و به موقع به تصویب رسید.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس ادامه داد: نمایندگان مجلس در باره فعالیت‌های تقیینی در این سال تلاش کرده است تا قوانین مورد نیاز جامعه را با توجه به مقتضیات زمانی و نیازهای جامعه به تصویب برسانند که بررسی قوانین افزایش بهره‌وری در تولیدات صنعتی به ویژه صنعت خودروسازی، اصلاح برخی قوانین مانند قوانین نیروی انتظامی، آموزش و پرورش و موارد بسیار دیگر قابل ذکر است.

 

عملکرد امسال مجلس در حوزه تقنینی بهتر از نظارتی بود 

یوسف‌نژاد با ارزیابی مثبت از اقدام‌های مجلس در دو بخش تقنینی و نظارتی اظهار کرد: اگرچه ظرفیت کار در حیطه نظارتی بسیار بالا بوده است و اقدام‌های مجلس در این حوزه با نمونه ایده‌آل فاصله دارد، اما در بخش تقیینی مجلس بسیار خوب عمل کرد.

به گفته وی، اگر چه نمایندگان در بخش نظارتی فعالیت‌های مثبتی نشان داده و اقدامات خوبی انجام دادند، ولی این بخش از وظایف مجلس ظرفیت بسیار بالایی داشته و اقداماتی که مجلس تا به امروز انجام داده است با نمونه ایده‌آل آن که مجلس را در راس امور قرار می‌دهد، فاصله بسیار دارد.

وی تاکید کرد: با این این حال سئوال از وزیران و استیضاح آنان در صحن علنی مجلس و تحقیق و تفحص‌های مجلس از برخی سازمان‌ها و نهادها، همگی از اقدام های خوب مجلس در این حوزه بسیار مهم بوده است.

 

لوایح مهمی برای کار در سال 90 وجود دارد

عضو کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس با تاکید بر وقت محدود مجلس در بررسی بسیاری از لوایح گفت: متاسفانه به علت کمبود وقت نمایندگان و حجم بالای لوایح موجود، متاسفانه برخی لوایح مهم در صحن علنی به تصویب نرسید و به سال بعد موکول شد مسائلی از قبیل افزایش حقوق کارمندان، حل مشکلات سرمایه در گردش ایثارگران، اجرای بهتر اصل 44 قانون اساسی، و مباحث ایثارگران و آزادگان از جمله موارد بسیار مهمی بود که به سال بعد موکول شد.

  

مجلس در بخش فرهنگی آنچنان که باید فعال نبود

وی با اشاره به کم کاری مجلس در بحث فرهنگ نیز گفت: مبحث فرهنگ از بخش‌های بسیار مهم امروز جامعه است که در بسیاری از نهادها مغفول مانده و مجلس نیز در این زمینه تا به امروز اقدامات اساسی و زیر بنایی انجام نداده است که جا دارد در این زمینه فعالیت‌های اساسی انجام شود.

یوسف‌نژاد با بیان این که مهمترین اصل برای نمایندگان مجلس کیفیت قوانین و قانوگذاری است، گفت: نمایندگان مجلس تلاش دارند تا بر اساس نیاز جامعه قوانین به روز و مناسبی را در بهترین شرایط به تصویب رسانده که در این چارچوب مهمترین لایحه تصویب شده مجلس در سال 89 لایحه برنامه پنجم توسعه بوده است.

وی افزود: قانون برنامه پنجم توسعه که مهمترین قانون سیاست‌گذاری کشور برای پنج سال آینده است با دقت و حساسیت بالایی در مجلس از سوی نمایندگان بررسی و به تصویب رسید که اهمیت بالایی در اقدامات مناسب نمایندگان در سال جاری دارد.

 

تعامل مثبت دولت و مجلس به مصلحت کشور است

وی با ضعیف خواندن تعامل دولت با مجلس در سال 89 نیز گفت: متاسفانه در این سال دولت آنچنان که باید با مجلس تعامل مناسب و سودمندی نداشت و اجرا نکردن برخی از مصوبات، گویای این واقعیت است.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با ابراز خوش بینی از تحولات سال جدید گفت: اگر چه تعامل موضوعی دوطرفه بوده و لزوم توجه دو طرف به این مهم موضوع جدی است ولی در سالی که گذشت دولت در این زمینه آنچنان که باید عمل نکرد با این حال، امیدواریم تعامل دولت با مجلس در سال آینده بهتر و مناسبتر شده که این به صلاح و مصلحت کشور و نظام خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...