سرمربي اسبق پرسپوليس شبانه از تفليس گريخت!
درگيريها در گرجستان در رخدادهاي ورزشي گرجستان تاثيرگذار بوده است.
به گزارش ايسنا، ديدار WIT تفليس و آستريا وين، از دور دوم رقابتهاي مقدماتي جام يوفا كه قرار بود روز پنجشنبه اين هفته برگزار شود، لغو شد. فدراسيون فوتبال ايرلند خواستار تغيير مكان برگزاري ديدار مقدماتي جام جهاني 2010 شده است. گرجستان قرار بود روز 6 سپتامبر در تفليس ميزبان ايرلند باشد.
درگيري نظامي ميان گرجستان دو استان جداييطلب علت اين درخواست عنوان شده است.
ايرلنديها حضور در گرجستان را براي بازيكنانش خطرناك توصيف كردهاند. از همين رو در نامهاي به فيفا، يوفا و فدراسيون فوتبال گرجستان خواستار تغيير مكان برگزاري ديدار با گرجستان شده است.
خبر ديگر از گرجستان آن است كه "راينر سوبل" سرمربي آلماني دينامو تفليس كه در طي سالهاي گذشته براي مدتي هدايت پرسپوليس ايران را نيز بر عهده داشت، در پي درگيريهاي ياد شده به درخواست سفارت آلمان در گرجستان اين كشور را ترك كرد و به آلمان بازگشت.
خبرگزاري آلمان نوشت، "سوبل" همراه با شش بازيكن خود با استفاده از اتوبوس شبانه از مرز ارمنستان عبور كردند. شب قبل از فرار آنها محل فرار "سوبل" و بازيكنانش از سوي نيروهاي روس بمباران شده بود.
سوبل پس از رسيدن به آلمان گفت: «ما نبرد را تنها از تلويزيون ميديديم. من در نگاه بازيكنانم وحشت را ميديدم.»
اين مربي اعلام كرد، پس از پايان درگيريها به گرجستان بازخواهد گشت. سوبل كه در ساعتهاي ياد شده ميتوانست با كمك خبرنگار كيكر با هواپيما از گرجستان برود، حاضر به فرار نشد و علت آن را وجود داشتن تنها يك جاي خا لي در آن پرواز خواند و گفت: «شش بازيكن همراه من بودند براي آنها بود كه با هواپيما به تنهايي فرار نكردم.»
سوبل خود را قهرمان ندانست و اين حرفها را خنده دار دانست.


