صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

احمدی نژاد به وزارت اطلاعات رفت

کد خبر: ۱۵۳۴۵۷
| |
18314 بازدید

رييس‌جمهور از نمايشگاه توانمندي‌ها و دستاوردهاي سربازان گمنام امام زمان (عج ) در حوزه‌هاي مختلف اطلاعات داخلي و خارجي بازديد كرد.

به گزارش ايسنا، دكتر محمود احمدي‌نژاد صبح امروز (يكشنبه) از نمايشگاه توانمندي‌ها و آخرين دستاوردهاي وزارت اطلاعات با عنوان "اطلاعات و امنيت در دهه چهارم انقلاب اسلامي" ديدن كرد.

از ويژگي‌هاي بارز اين نمايشگاه بومي سازي تكنولوژي‌هاي امنيتي و اطلاعاتي است كه در سال‌هاي اخير در وزارت اطلاعات طراحي و مورد استفاده قرار گرفته و حاصل آن در برخي عمليات‌هاي اطلاعاتي مانند ضربه به شبكه‌هاي جاسوسي رژيم صهيونيستي و برخي گروهك‌هاي تروريستي از جمله گروهك جندالله به سركردگي عبدالمالك ريگي به منصه ظهور رسيد.

همچنين بخش ديگري از نمايشگاه به ارائه دستاوردهاي علمي و پژوهشي وزارت اطلاعات اختصاص داشت كه حاصل تلاش محققين و پژوهشگران اطلاعاتي در حوزه‌هاي امنيت داخلي و خارجي است.

در اين نمايشگاه همچنين بخش‌هايي از فتنه‌ها و توطئه‌هاي متعدد و مختلف دشمنان، گروهك‌هاي ضد انقلاب و جريان فتنه در حوزه‌هاي گوناگون به وسيله ابزار تبليغي تشريح شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...