صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ادامه تحصيل همزمان با خدمت سربازي امكان‌پذير نيست

کد خبر: ۱۵۳۳۰۸
| |
2527 بازدید

جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: ادامه تحصيل همزمان با انجام خدمت سربازي به هيچ وجه امكان‌پذير نيست و با آموزش‌هاي خدمت متفاوت است.

به گزارش ايسنا، سردار موسي كمالي، نحوه ادامه تحصيل مشمولان وظيفه را اعلام و خبر مربوط به نحوه ادامه تحصيل سربازان وظيفه همزمان با انجام خدمت سربازي كه از سوي مسئولان دانشگاه علمي ـ كاربردي اعلام شده بود، را اصلاح كردند.

جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: بر اساس مقررات خدمت وظيفه‌عمومي مشمولان وظيفه غيرغايب قبل از انجام خدمت سربازي مجاز به ادامه تحصيل تا مقطع دكتري هستند.

كمالي افزود: آن دسته از سربازاني كه بدون غيبت به خدمت سربازي‌ اعزام شده‌اند، چنانچه داراي مدرك ديپلم باشند، هر زمان كه در دانشگاه پذيرفته شوند از خدمت ترخيص خواهند شد و باقي‌مانده خدمت سربازي را بعد از فراغت از تحصيل انجام خواهند داد، اما سربازان فوق‌ديپلم و بالاتر اگر حداكثر يك سال از تاريخ فراغت از تحصيل آن نگذشته باشد، براي ادامه تحصيل ترخيص خواهند شد.

وي گفت: حداكثر 10 درصد از مشمولان گروه پزشكي و دامپزشكي بنا به تقاضاي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و دانشگاه آزاد و موافقت ستاد كل نيروهاي مسلح مي‌توانند با كسب تخصص ادامه تحصيل دهند، بنابراين ادامه تحصيل همزمان با انجام خدمت سربازي به هيچ وجه امكان‌پذير نيست.

اجراي طرح‌هاي پركننده اوقات فراغت سربازان

كمالي افزود: در اجراي فرامين مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا براي پر كردن اوقات فراغت سربازان وظيفه طرح‌هايي در نيروهاي مسلح در دست اجراست، از جمله آموزش فني حرفه‌اي گروهي از كاركنان وظيفه كه بر اساس اين طرح با همكاري سازمان فني حرفه‌اي كشور گروهي از كاركنان وظيفه در مدت خدمت سربازي آموزش‌هاي فني حرفه‌اي را مي‌بينند كه گسترش اين آموزش‌ها جزء برنامه‌هاي نيروهاي مسلح است.

كمالي در ادامه افزود: بر اساس يكي ديگر از طرح‌ها در نظر است بخشي از آموزش‌هاي عمومي و تخصصي نيروهاي مسلح با همكاري بعضي از دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علمي ـ كاربردي به صورت واحدهاي درسي يا پودماني تعريف و سربازان در اوقات فراغت خود در مراكز آموزشي نيروهاي مسلح آن واحدها يا پودمان‌هاي درسي طي نمايند و قادر باشند پس از پايان خدمت آن را تكميل كند و به اتمام برسانند و مدرك تحصيلي بگيرند.

وي گفت: اين طرح فعلا به صورت آزمايشي براي يك دوره و تعداد محدودي حدود 1000 نفر در مركز آموزشي سپاه شروع خواهد شد و پس از ارزيابي موضوع و بررسي معايب و محاسن، طرح جامع آن تهيه و در نيروهاي مسلح اجرا مي‌شود.

كمالي افزود: بنابراين آموزش‌هاي ضمن خدمت سربازي با ادامه تحصيل همزمان با انجام خدمت سربازي متفاوت بوده و خبر مورد اشاره اصلاح مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...