صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بعد از مهاجراني نوبت کديور شد

نکته‌اي که سايت «گويا» و محمد اميني را شگفت زده و عصباني کرده است، تأکيد محسن کديور بر قبول قانون اساسي فعلي ايران و ايجاد يک جمهوري «اسلامي» به عنوان تنها حکومت ممکن است.
کد خبر: ۱۵۲۶۸۶
| |
30575 بازدید
هنوز بحث اختلاف گسترده جنبش موسوم به سبز با عطاءالله مهاجراني در مورد اظهارات اخيرش داغ بود که ديروز يکي از اين رسانه‏ها از عمق اختلافش با محسن کديور پرده برداشت.

به گزارش جهان، خبرنامه ضد انقلابي گويا، روز گذشته در مقاله‏اي توسط محمد اميني از چهره‏هاي سلطنت‏ طلب به اظهارات اخير محسن کديور با شبکه خبري «تهران ريويو» اشاره کرد.

کديور در اظهارات اخيرش گفته است: مدل حکومتي که در شرايط فعلي ممکن و شدني است، يک «جمهوري اسلامي» برپايه جا انداختن قرائت دموکراتيک از « قانون اساسي فعلي جمهوري اسلامي» است.

نکته‌اي که سايت «گويا» و محمد اميني را شگفت زده و عصباني کرده است، تأکيد محسن کديور بر قبول قانون اساسي فعلي ايران و ايجاد يک جمهوري «اسلامي» به عنوان تنها حکومت ممکن است.

اميني به بخشي از صحبت‏هاي کديور اشاره مي‌کند و مي‌گويد: گفت‏وگوي وي با «تهران ريويو» در بهترين تفسير، پريشان گويي کسي است که هنوز در سوداي ماندگاري جمهوري اسلامي با چهره رحماني است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی