صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اعراب ،استاد در ایجاد جنگ روانی

رفتاری که همیشه بی پاسخ مانده است!

هر عملی را عکس العملی است.این قانون طبیعت است.اما باید دید که آیا در مواجهه با فوتبال اعراب ،طی سالیان گذشته و در مقابله با اعمال ضد فوتبال آنها عکس العمل بجایی نشان داده ایم؟! عربها از قدیم الایام سوابق مشخص و منحصر بفردی در ایجاد جنگ روانی در مسابقات فوتبال داشته اند.
کد خبر: ۱۵۲۵۷۹
| |
3324 بازدید

آنها با به راه انداختن این جنگ روانی و رژه رفتن برروی اعصاب بازیکنان حریف، چه پیش از شروع مسابقه و بیش از آن ،در طول مسابقه سعی در برهم زدن تمرکز و به هم ریختن اعصاب بازیکنان حریف دارند تا در نهایت با استفاده از این موضوع،از آب گل آلود به نفع خود ماهی بگیرند.

به گزارش سرویس ورزشی «تابناک»، عملاً هم شاهد آن هستیم که در بسیاری از مواقع این ترفند ضد فوتبال جواب داده است و اعراب را به مقصود مورد نظر رسانیده است. سالهای سال است که در این مورد سخن ها گفته می شود.در مورد آن بحث می شود به بازیکنان یادآوری می شود،اما، هیچگاه راه حلی درست برای مواجهه با آن ارائه نمی شود.

عربها باز هم می آیند جوسازی می کنند ،اعصاب بازیکنان را به هم می ریزند و جنگ روانی راه می اندازند،آب هم از آب تکان نمی خورد بعد هم از شرایط موجود به نفع خود بهره برداری لازم را می کنند و می روند.

به همین جریانات اخیر توجه کنید، السدی ها پیش از سفر به تهران و بازی با استقلال با مطرح کردن مسائلی خلاف واقع مبنی بر عدم وجود امنیت در تهران و درخواست از afc برای ممانعت از انجام بازی در تهران سعی در برهم زدن تمرکز استقلال پیش از بازی داشتند. به عینه دیدیم با وجود همه گوشزدهای لازم به بازیکنان استقلال مبنی بر سوابق فوتبال اعراب و توجه به این نکته که این مسائل هم در راستای همان جنگ روانی و برنامه ریزی شده از جانب آنهاست بازهم استقلالیها نتوانستند آنطور که باید و شاید در مقابل قطریها ظاهر شوند. به خصوص زمانیکه برخوردهای ضد فوتبال بازیکنان قطر را هم در زمین بازی مشاهده کردند.قطریها بصورت کاملاً حرفه ای در زمین بازی موفق شدند با اعصاب استقلالیها بازی کنند و تا آنجا پیش بروند که استقلالیها تصمیم بگیرند علیه برخوردهای ناشایستی همچون ناسزا گفتن و پرتاب آب دهان از جانب قطریها ، به afcشکایت کنند.

پس از آن هم نوبت به عربستان رسید که با صدور ویزا با تاخیر و در تنها چند روز مانده به مسابقه افکار استقلالیها را پیش از بازی با النصر به هم بریزند و همه ابزار موجود را برای بهم ریختن تمرکز بازیکنان حریف بکار گیرند و این همان کاری بود که در برابر پرسپولیسی ها  انجام شد.6، 7 ساعت نگه داشتن تیم پرسپولیس در فرودگاه ، آنهم پیش از یک بازی حساس و سنگین و پس از آن تحقیر بازیکنان با انجام انگشت نگاری و چشم نگاری از آن کارهایی است که فقط از عهده اعراب برمی آید و مختص روشهای ضد فوتبال عربهاست . به عینه دیدیم تمامی این ترفندها همانگونه که عربها پیش بینی می کردند کارساز افتاد و همان نتیجه ای را رقم زد که از آن توقع می رفت، استقلال با بهم ریخته شدن تمرکزش توسط بازیکنان السد با آن کارهای عجیب و غریب قبل از مسابقه ودر حین مسابقه گل مساوی را دریافت کرد، پرسپولیس خسته و عصبانی هم به راحتی نتیجه را به الاتحاد واگذار کرد تا نتیجه همان بشود که عربها می خواستند و برایش نقشه کشیده بودند!

چه باید کرد؟! آیا نباید هر عملی را با عکس العملی پاسخ داد.منظور این نیست که بازیکنان و مسئولان فوتبال ما هم چنین روشی را پیش بگیرند که این دست برخوردها اصولاً در ذات فوتبال ایرانی و جماعت ایرانی با فرهنگ و آداب و رسوم هزاران ساله اش نمی گنجد اما نباید که به هیچ عنوان این اعمال را بی پاسخ گذاشت باید که عکس العمل نشان داد تا اعراب بدانند کارهای غیر فوتبالی و غیر اخلاقیشان هرگز بی پاسخ نخواهد ماند....

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...