صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرواز ساعي و نادريان به پكن

کد خبر: ۱۵۲۴۶
| |
1960 بازدید
تيم ملي تکواندوکشورمان در بخش زنان و مردان چهار شنبه هفته جاري عازم پکن محل برگزاري المپيک خواهند شد.

به گزارش  ايلنا، هادي ساعي در وزن سوم و رضا نادريان در وزن اول به همراه خانم خوش جمال فکري سه تکواندو کار کشورمان در المپيک خواهند بود که امروز آخرين تمرين خود را درخانه تکواندو برگزار کردند.

ملي پوشان تکواندو و علي رغم اتمام تمرينات همچنان در محل اردو در خانه تکواندو حاضر خواهد بود تا روز چهارشنبه ساعت 30/19 تهران را به مقصد پکن ترک کنند. ضمن اين که مراسم بدرقه در فرودگاه ساعت 17 برگزار خواهد شد.

پولاد گر به عنوان رئيس فدراسيون ‌‏,ابراهميمي به عنوان دبير, خانم عرب عامري به عنوان نايب رئيس, ذوالقدر به عنوان سرپرست , مهماندوست و افلاکي به عنوان مربيان در اين سفر همراه ملي پوشان تکواندو خواهند بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟