اعتراض بستنی‌فروش‌ها به یک قانون‌

: اگر شکر، لیوان، قاشق و دیگر اقلا‌م مرتبط با بستنی‌فروشان گران شود بهای بستنی و آبمیوه نیز تغییراتی می‌کند.
کد خبر: ۱۵۲۲۹۱
| |
1713 بازدید
جهان صنعت: اگر شکر، لیوان، قاشق و دیگر اقلا‌م مرتبط با بستنی‌فروشان گران شود بهای بستنی و آبمیوه نیز تغییراتی می‌کند.

رییس اتحادیه آبمیوه و بستنی‌فروشان تهران با اعلا‌م این خبر و با اشاره به مشکلا‌ت صنف آبمیوه و بستنی‌فروشان از جمله پلمب مغازه‌ها از سوی اماکن پس از ساعت 12 شب گفت: مشکلا‌تی از سابق بوده و همچنان باقی است که مشکلا‌تی نیز مانند گرانی مواد اولیه افزوده شده است .

وی با اشاره به گله مغازه‌داران از پلمب مغازه‌ها ادامه داد: مغازه‌دارانی که محل کار آنها پلمب شده است به اتحادیه می‌آیند و تعهد می‌دهند، آنها از اماکن گله دارند که حتی با 10 دقیقه تاخیر در بستن مغازه آن را پلمب می‌کند.

آزموده در ادامه با تاکید بر مشکلا‌ت دیگر از جمله گرانی مواد اولیه اظهار کرد: برای مثال در یک روز اعلا‌م می‌شود که شکر که کیلویی 700 تومان بوده، 800-900 تومان شده و افزایش قیمت آب، برق و... نیز از دیگر مشکلا‌ت است که مغازه‌داران به اتحادیه مراجعه می‌کنند و نامه می‌گیرند که تجاری هستند از نامه‌های داده شده نتیجه نیز گرفته نمی‌شود.

وی با تاکید بر عدم افزایش ساعت فعالیت مغازه‌ها در نوروز 90 تصریح کرد: حتی در ماه رمضان هم که مغازه‌ها صبح تعطیل هستند برای فعالیت آبمیوه و بستنی فروشان پس از ساعت 12 شب، درخواست دادیم اما اجازه این کار داده نشد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟
آخرین اخبار