صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
نامه مشکوک مسئول ورزشی برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد

سوء استفاده از سهمیه قهرمانان ؟

شماره 427659 و تاریخ 17/10/1388 دبیرخانه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد بر روی این نامه ثبت شده است.
کد خبر: ۱۵۲۲۴۹
| |
2758 بازدید

بر اساس اسناد به دست آمده، رییس سازمان لیگ فدراسیون جودو طی نامه ای به شماره 5672 به تاریخ 8/10/1388 از سوی رییس هیئت جودو حوزه شمالغرب تهران جهت ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد با استفاده از سهمیه قهرمانان ورزشی به تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شده بود.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه خبری آتی نیوز، این نامه را فردی به نام محمد حسن مجلسی امضا کرده که یکسال قبل از صدور این نامه، مسئولیتی در هیئت جودو حوزه شمالغرب نداشته است.

جالب تر اینکه رییس سازمان لیگ فدراسیون جودو در گذشته دبیر هیئت جودو حوزه شمالغرب بوده و از همکاران رییس سابق هیئت جودو حوزه شمالغرب در یکی از نهادها میباشد .

بر اساس همین اسناد، شماره 427659 و تاریخ 17/10/1388 دبیرخانه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد بر روی این نامه ثبت شده است که بر این اساس جا دارد نهادهای نظارتی از جمله بازرسی و حراست سازمان تربیت بدنی در این خصوص اقدامات لازم را بعمل آورند.

رییس سازمان لیگ فدراسیون جودو فاقد سابقه عضویت در تیمهای ملی جودو و قهرمانی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...