ششمین استیضاح کننده

برای حل کم آبی و بی​آبی چه برنامه​ای دارید؟

کد خبر: ۱۵۲۰۳۰
|
۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۰ 06 March 2011
|
2591 بازدید

یکی از نمایندگان همشهری وزیر نیرو، خود را دوستدار احمدی​نژاد و نامجو معرفی کرد و گفت: صلاح کشور، دولت و وزارت نیرو در این است که نامجو در جای دیگری خدمت کند.

به گزارش خبرآنلاین، رضا حسینی به عنوان ششمین نماینده از سوی استیضاح کنندگان وزیر نیرو، با بیان اینکه نامجو انگیزه​ای برای وزارت ندارد، ادامه داد: می دانید مسئولان استانی تان هر یک ساز خود را می​زنند و کسی به مشکلات مردم توجهی ندارد؟ بی​توجهی شما به عملکرد زیردستانتان اگر از سر بی انگیزگی نیست، پس چه علتی دارد؟

وی خطاب به وزیر نیرو ادامه داد: آیا تا کنون کسی از شما نپرسیده است که برای حل مشکلات کم آبی و بی​آبی چه برنامه​ای دارید؟

وی وزیر مسکن را به شهادت طلبید و گفت: آقای نیکزاد هم تعجب کردند که مسکن مهر در برخی مناطق ساخته شده اما وزارت نیرو هنوز آب و برق آن را تامین نکرده است!

نماینده شهربابک با بیان اینکه نمایندگان به دلیل جایگاه ارزشی نامجو و اینکه برادر دو شهید بوده است، به او رای اعتماد داده بودند، ادامه داد: اما شما در وزارت نیرو به حل مشکل چاه آب کشاورزی روستائیانی که خانواده شهید و جانباز بوده​اند، بی​توجه بوده​اید و آنها قصد داشتند امروز جلوی مجلس تجمع کنند. این کارها را چطور توجیه می​کنید.

حسینی از وزیر نیرو خواست تا کنار رفته و اجازه دهد که فرد قدرتمندتری جایگزین وی شود.

این نماینده اصولگرا به رئیس جمهور هم گفت که نامجو نمی​تواند وعده های استانی وی رامحقق کند و بهتر بود خودش در دولت او را تغییر می داد.

 

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت