مربی ژیمناستیک آمريكا: ما چه هستیم؟ احمق؟!
بلا کارولی ئی، مربی برجسته ژیمناستیک آمریکا، چینی ها را به تقلب در سن بازیکنان تیم ژیمناستیک بانوان خود متهم کرد.
به گزارش مهر به نقل از آسوشیتد پرس، تیم چین در مرحله مقدماتی رقابت های ژیمناستیک بالاتر از آمریکا و رومانی در رتبه نخست قرار گرفت که این موضوع خشم مربی ژیمناست های اسطوره ای نظیر "نادیا کومانچی"، "ماری لو رتون" و "کیم زمسکال" را برانگیخته است.
کارولی ئی گفت: آنها (چینی ها) از ژیمناست های صغر سنی استفاده می کنند و جالب اینجاست که فکر می کنند ما احمق هستیم.
وی افزود: کار ما ژیمناستیک است و می دانیم که ورزشکار، 14 ساله، 15 ساله و یا 16 ساله است. ضمن اینکه حتما نیازی نیست شما مربی ژیمناستیک باشی تا بفهمی که فرد مورد نظر 16 ساله به نظر می رسد.
طبق گفته این مربی، قوانین جهانی ژیمناستیک با این عمل زیر سوال می رود.
کارولی ئی افزود: ژیمناست های چینی، حداکثر 12 یا 14 ساله هستند و با حمایت دولت خود در این رقابت ها شرکت می کنند. از زمانی که فدراسیون جهانی ژیمناستیک (FIG) محدودیت سنی تعیین کرده این وضع بدتر شده و کنترل آن را دشوارتر کرده است.
فدراسیون جهانی، گذرنامه ورزشکاران را ملاک قرار می دهد که این امر از نظر این مربی کاربیهوده ای است.
وی اظهار داشت: گذرنامه را آنها صادر می کنند و می توانند در مدارک ورزشکاران هر تغییری را صورت بدهند. آنها فکر می کنند ما چه هستیم؟ احمق؟!


