صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارتباط معامله سايپا و پروتون با بركناري سردبير باسابقه ايرنا؟

يک هفته پيش، علاءالدين بروجردي، رئيس کميسيون امنيت ملي مجلس در تماس با سردبير، از اين که سايپا، شرکت زاگرس خودرو ـ واقع در حوزه انتخابيه بروجرد و طرف اصلي کار با پروتون مالزي ـ را دور زده و با پروتون مالزي تفاهم‌نامه و قرارداد بسته، صحبت‌هايي را مطرح مي‌كند. خبر اين اظهارات که هيچ نکته خاص و محرمانه‌اي نداشته...
کد خبر: ۱۵۰۵۰
| |
18209 بازدید

پس از انتشار انتقاد نماينده بروجرد از معامله دو خودروسازي سايپا و پروتون، حكم بركناري سردبير ايرنا توسط جمعه‌اي، قايم‌مقام معاون خبرگزاري جمهوري اسلامي كه چندي پيش با انتقال از صدا و سيما به اين بخش منصوب شده،‌ صادر شد.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، اين سردبير ايرنا كه سابقه خدمت در جبهه‌هاي دفاع مقدس و مناطق محروم را دارد، بدون مقدمه و صحبت و يا تذكري به صورت ناگهاني عزل شده و به درجه خبرنگاري تنزل مي‌يابد، در حالي كه پيش از آن، خبري درباره امضاي قرارداد سايپا و پروتون روي خروجي ايرنا فرستاده شده بود.
اين اقدام معاون خبر ايرنا، به گونه‌اي ناگهاني بوده كه شايبه عزل سردبير به خاطر خبر انتقادي از قرارداد سايپا با پروتون را به اذهان متبادر كرده است.

يک هفته پيش، علاءالدين بروجردي، رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در تماس با سردبير، از اين که سايپا، شرکت زاگرس خودرو ـ واقع در حوزه انتخابيه بروجرد و طرف اصلي کار با پروتون مالزي ـ را دور زده و با پروتون مالزي تفاهم‌نامه و قرارداد بسته، صحبت‌هايي را مطرح مي‌كند. خبر اين اظهارات که هيچ نکته خاص و محرمانه‌اي نداشته، در دو مرحله منتشر مي‌شود.

گفتني است، اين سردبير که تنها دکتراي علوم ارتباطات دانشگاه علامه در ايرنا و مدرس دانشگاه است، سابقه حضور رزمي و خبرنگاري در دوران دفاع مقدس دارد و مدتي خبرنگار ويژه رهبر انقلاب بوده و سابقه سردبيري گروه‌هاي اقتصادي و سياسي ايرنا و نيز مديريت نظارت و ارزشيابي خبري اين سازمان خبري را در پيشينه خود دارد و از بنيانگذاران روزنامه ايران، گروه‌هاي ايرناي فارسي و جامعه اطلاعاتي اين رسانه بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۸ - ۱۳۸۷/۰۵/۲۰
مردم هم واقعا دوست دارند بدانند که چرا با وجودکارخانه زاگرس خودرو شرکت سایپا با پروتون قرارداد میبندد!!!لطفا این قضیه را پیگیری نمایید شاید یاز هم به بعضی از آق.......ها ختم شود!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۸۷/۰۵/۲۰
واقعا که اعصابم خورد شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۸۷/۰۵/۲۱
بسیار کم لطفی است. اگر قرار است بخش خصوص رشد کند چرا کارخانه های دولتی دست به این اقدامات می زنند؟ مطمئن باشید با این زیگزاگ رفتنها مشکلات حل نمی شود.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟