دور جدید فعالیت مرموزانه انجمن حجتیه

به تازگی چند خانم تحت عنوان مربی قرآن و آموزش احکام در روستاهای مشهد به تبلیغ عقاید انجمن حجتیه در خصوص غیبت امام عصر (عج) می پردازند.
کد خبر: ۱۵۰۰۲۳
| |
10643 بازدید

با اینکه انتظار فرج یکی از استراتژیهای شیعه به شمار می رود ولی تبلیغ کاذب آن باعث ضد تبلیغ شده و به این عقیده اصیل شیعه آسیب می رساند.

به گزارش جوان آنلاین، به تازگی چند خانم تحت عنوان مربی قرآن و آموزش احکام در روستاهای مشهد به تبلیغ عقاید انجمن حجتیه در خصوص غیبت امام عصر (عج) می پردازند.

در حالی که این به اصطلاح مربیان با هدف آموزش قران و احکام به روستائیان مراجعه می کنند ولی بیشترین بحثهایی که انجام می گردد در خصوص امام عصر (عج) و بحث ظهور است.

یکی از نکاتی که در این کلاسها به آن اشاره می گردد این موضوع است، که باید جهان پر از فساد شود تا زمینه ظهور فراهم گردد.

شایان ذکر است جزوه ای با نام «سلام بر مهربانترین پدر دنیا» نیز توسط این مبلغین توزیع گردیده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت